PENSION POD LÍPOU - Řeka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension pod Lípou se nachází v malebném protředí údolí slezských beskyd v obci Řeka.
Pension rodinného typu byl otevřen v roce 1995 a nabízí rozsáhlé možnosti ubytování, tradiční českou kuchyni a také řadu aktivit v bezprostřední blízkosti či blízkém okolí. Poloha malebného protředí slezských Beskyd přímo vybízí k příjemným procházkám a cykloturistice v přilehlém okolí pensionu. Pro milovníky lyžovaní jsou v zimě připraveny dvě sjezdovky, které jsou vzdálené pouze 500m od pensionu.

Pension pod Lípou se náchází v obci Řeka na česko-slovensko-polském pomezí v malebném údolí slezských Beskyd. Nachází se v nadmořské výšce 500m a svou polohou přímo vybízí k peší tusritice či cykloturistice po nádherných Beskydech. V blízkém okolí se nacházi celá řada turistických stezek.

V zimní sezóně vládne především lyžování, a proto jsou u nás k dispozici hned dvě sjezdovky, které naleznete pouhých 500m od našeho pensionu. Navíc jako naši hosté získáte zajímavou slevu. Další téměr desítka sjezdovek je pak rozeseta v okruhu cca 25km od pensionu, vyberou si opravdu všichni, začátečnici i pokročili lyzaři.

V našem pensionu nabízíme ubytování pro 45 osob v různých pokojích od apartmánu až studia s vyšší kapacitou ubytovaných osob. Dále u nás naleznete restauraci s kapacitou 60ti míst, která nabízí tradiční, kvalitní a cenově dostupnou českou kuchyni. V letním období je navíc k dispozici venkovní terasa s kapacitou až 50míst. Pro menší oslavy nabízíme banketku pro 12 osob, pro větší akce poté celou kapacitu naší restaurace.

V areálu pensionu máme zastřešené ohniště s kapacitou 30 osob, které je ideální pro firemní akce a oslavy včetně kompletního zajištění cateringu a speciálních dobrůtek z grilu jako pečené selátko!

PENSION POD LÍPOU ubytování v pensionu

Nabízíme jeden apartmán, 4× dvoulužkový pokoj a 4× třílužkový pokoj v části A.
V části B pak 2× sedmilůžkový pokoj, 1× třílužkový pokoj a 1× pětilůžkový pokoj

Díky rozdělení na dvě části můžeme nabídnout nerušené ubytování jak pro náročnější klienty, kteří žádají své soukromí a korespondující vybavení pokojů, tak pro větší skupiny hostů jako např. školní výlety či lyžarské kurzy.

Proč se u nás ubytovat?

Pokoje v části A jsou včetně sociálních zařízení a s bohatou výbavou Pokoje v části B za velmi příznivé ceny pro větší skupinky hostů Wi-Fi zdarma v celém pensionu Parkování přimo před pensionem zdarma

Recepce

08:00 - 20:00. Pozdější příjezd je možná jen na základěpředchozí domluvy!
Nástup na ubytoání od 14:00. Opuštění pokojů do 10:00.

Rezervovat ubytování v PENSION POD LÍPOU - Řeka

Nejbližší ubytování v Řece a okolí

Ubytování Řeka

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah