HOTEL1307 - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Stella se nachází v nádherné šumavské přírodě v nadmořské výšce 900 m, s překrásným výhledem na Šumavské kopce. Jeho poloha na svahu pod horou Špičák (1202 m) a Pancíř (1214 m) u lyžařského areálu je naprosto ideální pro zimní sporty a nabízí nepřeberné množství možností pro pěší i cyklistické výlety.

Pokoje jsou nově zrekonstruované, vybavené stylovým nábytkem z masivu, vlastním sociálním zařízením, telefonem, TV a SAT. V celém hotelu je bezplatný bezdrátový internet. Ubytovací kapacita je až 150 lůžek ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích. Hotel disponuje i nadstandardně vybavenými pokoji delux a rodinným apartmá.

Návštěvníkům je k dispozici parkoviště, dvě sauny, konferenční prostory, které lze využít i jako tělocvičnu nebo taneční sál, dětský koutek, kulečník, stolní tenis, hřiště na míčové hry a dětské prolézačky.

Speciální balíčky nabízíme i pro školy v přírodě, lyžařské kurzy a různé taneční či sportovní soustředění.

Standardní hotelové služby zabezpečuje recepce hotelu.

HOTEL1307 ubytování v hotelu

Zabydlete se v pokojích Hotelu Stella, který Vás v letním i zimním období přivítá s otevřenou náručí. Pohodlné postele, stylové vybavení a dechberoucí výhled - to jsou jmenovatele ubytování v našem horském hotelu. V hotelu se nachází celkem 42 pokojů a rodinných apartmánů. Náš hotel je proto skvělou volbou i pro autobusové zájezdy a skupinové pobyty.

Pokoje jsou nově zrekonstruované, vybavené stylovým nábytkem z masivu, vlastním sociálním zařízením, telefonem, TV a SAT. V celém hotelu je bezplatný bezdrátový internet.

Gastronomie

Restaurace hotelu Stella má za cíl naplnit očekávání znalců dobrého jídla. Restaurace je otevřena pro veřejnost a hotelové hosty sedm dní v týdnu a staví na kvalitních čerstvých surovinách z místních zdrojů. Vybírat můžete z pokrmů, které jsou vytvářeny na základě sezónní dostupnosti potravin - stranou tudíž nezůstávají ani tradiční šumavské speciality

Okolí hotelu a Praha

Okolí hotelu je ideální pro turistické a cyklistické výlety. V blízkosti hotelu se nachází několik sjezdovek.

Rezervovat ubytování v HOTEL1307 - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah