CHATA ZÁTIŠÍ - Malá Morávka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Zátiší je tradiční lyžařská a turistická chata přímo u sjezdovky a turistických tras v čisté přírodě Jeseníků pod horou Praděd. Nachází se na konci horské vesničky Malá Morávka - Karlov pod Pradědem na tichém místě u lesa. Sedačková lanovka a sjezdovky jsou přímo u chaty. V chytě naleznete pohodlné ubytování a restauraci. Wi-Fi připojení zdarma.

Chatu Zátiší najdete v malebném údolí Hrubého Jeseníku v CHKO Jeseníky 750 m. n. m. Malá Morávka - Karlov pod Pradědem, které je již po dlouhá desetiletí vyhledávaným střediskem pro aktivní odpočinek během celého roku. Užijete si zde lyžování, snowboarding, běžky, sněžnice nebo skialpinismus v zimě a cyklistiku, turistiku či houbaření v letní sezóně na jednom z nejčistších ovzduší v Evropě.

Pokud hledáte příjemné a pohodové prostředí pro rodinnou dovolenou, lyžařský kurz, školu v přírodě, sportovní soustředění, nebo firemní akci, u nás jste na té správné adrese.

Chata Zátiší má k dispozici vlastní parkoviště, saunu, stolní tenis, restauraci a skibar. Hostům nabízíme také úschovnu lyží, krb, venkovní ohniště i letní terasu.

CHATA ZÁTIŠÍ ubytování v chatě

Chata zátiší nabízí ubytování v různých pokojích s celkovou kapacitou přes 70 lůžek. K dispozici jsou pokoje se společným sociálním zařízením (na pokojích je umyvadlo s teplou a studenou vodou, k dispozici je dostatek společných sprch a WC, dostatek teplé vody je vždy samozřejmostí), 5-ti lůžkový pokoj s vlastní sprchou a 3 třílůžkový apartmán se sprchou a WC. V prostorách chaty je bezplatné Wi-Fi připojení.

Recepce

Přímo na chatě není recepce. Check-in a platba za pobyt probíhá na recepci Wellness hotelu Sauna, Karlov pod Pradědem 24, 793 36 Malá Morávka, který se nachází vedle Skiareálu Myšák. Provozní doba recepce je od 8:00 do 20:00 hodin, mobil, e-mail: Více potřebných informací získáte vždy po potvrzení rezervace.

Gastronomie

Chata Zátiší disponuje nově zrekonstruovanou restaurací, kde si můžete vychutnat klasické lokální speciality, ale i evergreeny světové kuchyně. Restaurace je otevřena od 11.00 do 22.00 hodin a v letních měsících si můžete posedět na letní terase. Pro naše hosty zajišťujeme jak pobyty se snídaní tak polopenzi. Pro školní a skupinové pobyty zajišťujeme 5 jídel denně a samozřejmě i celodenní pitný režim. Pro Vaše akce a oslavy zajistíme rauty, venkovní grilování nebo třeba pečené sele.

Okolí chaty a Malá Morávka

Od jara do podzimu je v okolí chaty Zátiší mnoho možností pro relaxaci uprostřed Jeseníků. Navštívit můžete například horu Praděd, Karlovu Studánku nebo se vydat na výlet k přečerpávací elektrárně Dlouhé Stráně. V okolí hotelu jsou cyklotrasy i trasy pro in-line bruslaře (1,5 km od chaty je osvětlený okruh). V okolních lesích se můžete projít, zaběhat si nebo zkusit oblíbený nordic walking. V zimní sezóně hosté jistě ocení sjezdovku přímo u chaty - dvousedačková lanovka Olomoučák, dále pak středisko SKI KARLOV, ve kterém je 12 různých sjezdovek. V okolí je také mnoho tras pro běžkaře.

Rezervovat ubytování v CHATA ZÁTIŠÍ - Malá Morávka

Nejbližší ubytování v Malé Morávce a okolí

Ubytování Malá Morávka


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah