PENSION ROBIN - Jáchymov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Robin se nachází v srdci Krušných hor, v lázeňském městě Jáchymov. Pension nabízí ubytování v 1 - 4 lůžkových pokojích, celková kapacita je 18 lůžek. Pension je vhodný pro hromadné zájezdy, rodinné oslavy, svatby či firemní akce. K pensionu přiléhá rozlehlá zahrada. Ubytovaní hosté mohou zdarma využít hotelové parkoviště.

PENSION ROBIN ubytování v pensionu

Pension nabízí ubytování v 1 - 4 lůžkových pokojích, celková kapacita je 18 lůžek. Každý pokoj je vybaven luxusním nábytkem, TV se satelitním příjmem, jídelním koutem a sprchovým koutem s toaletními potřebami zdarma. Všechny pokoje nabízí výhled do zahrady.

Gastronomie

Součástí pensionu je soukromá restaurace, která se specializuje na čínskou kuchyni. Kapacita restaurace je 40 míst, v letních měsících mohou hosté využít terasu s kapacitou 30 míst. Restaurace nabízí výběr z více než 200 druhů jídel asijské kuchyně, včetně specialit. Atmosféru doplňuje exotiké prostředí umocněné asijskou hudbou. Ubytovaní hosté mohou ke svému pobytu přikoupit snídani, polopenzi či plnou penzi.

Okolí pensionu a Jáchymov

Pension se nachází v lázeňské části Jáchymova. Ve vzdálenosti 500 metrů se nachází akvapark Agrikola a k hoře Fichtelberg je to 8 km. V okruhu 7 km od hotelu najdete lyžařské areály Boží Dar – Neklid a Klínovec. Necelý půl kilometr od pensionu se nachází prodejna potravin. Lázeňská metropole je vzdálena pouhých 20 kilometrů.

Rezervovat ubytování v PENSION ROBIN - Jáchymov

Nejbližší ubytování v Jáchymově a okolí

Ubytování Jáchymov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah