PENZION BUDOPARTNER - Jívka

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Komfortního penzion se sportovním zázemím včetně stravování, dopravy a dalších služeb.

Sportovní zařízení BUDOPARTNER Jívka spojuje maximální komfort a špičkové vybavení. Přitom si však zachovává domáckou atmosféru. Tělocvična je přizpůsobena pro výuku bojových umění jako například judo, aikido, karate, kung-fu, kick box, apod. Může však stejně dobře posloužit pro přípravu gymnastů, nebo pro soustředění ostatních kolektivních sportů jako fotbal, floorbal, hokej, apod. Velikost sálu je 156 m2. Objekt je koncipován tak, že v přízemí se nachází ubytovací segment s kapacitou 18 lůžek a možností tří přistýlek. V prvním patře je tělocvična, šatny, sociální zařízení a fitness. Po dohodě možnost zajištění polopenze i plné penze s dovozem ze 6 km vzdálené restaurace.

UPOZORNĚNÍ: KLÍČE JE NUTNÉ PŘEVZÍT V RESTAURACI U Medvěda Stárkov 114, 54936 Stárkov (6KM OD PENZIONU)

PENZION BUDOPARTNER ubytování v pensionu

Náš sportovní komplex nabízí čisté a pečlivě navržené pokoje vybudované nově v roce 2014. K tomu pro vás zajistíme vždy ty nejlepší služby. Všechny pokoje mají vlastní TV, WI-FI, koupelnu, WC s fénem.

Náše pokoje nabízí manželské postele s úložnými prostory vhodnými k uložení zavazadel. Dále vždy vlastní WC a koupelnu se sprchovým koutem, fénem, TV, psacím stůlem s vestavěnou chladničkou. Na přání může být pokoj vybaven dětskou postýlkou.

Gastronomie

Po dohodě možnost zajištění polopenze i plné penze s dovozem ze 6 km vzdálené restaurace.

Okolí pensionu a Jívka

Z našeho ubytovacího komplexu to máte jen kousek na všechna místa, která může tato lokalita nabídnout. Adršpachšské skály, pevnost Dobrošov, muzeum Merkur...

Rezervovat ubytování v PENZION BUDOPARTNER - Jívka

Nejbližší ubytování v Jívce a okolí

Ubytování Jívka

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah