SCHLOSSHOTEL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ - Velká Hleďsebe

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Mariánské Lázně, to jsou nádherné lázeňské parky, romantické kolonády a půvabné pavilony, příjemné kavárny a útulné hotely. A právě jeden takový hotel je dobré znát. Rodinný hotel Schlosshotel v zámeckém stylu s autentickou chorvatskou kuchyní a wellness službami Vám pomůžeme si oddychnout z každodenního stresu.

Zámecký hotel Maránské Lázně *** byl vybudován v 1993 v klasicistním stylu a s vlastní rozhlednou v klidném prostředí na okraji Mariánských Lázní 1,9 km od centra a 2. 5 km od kolonády. Hotel zajišťuje pro své hosty pohodlné ubytování ve 30 dvoulůžkových pokojích vybavených sociálním zařízením se sprchovým koutem a satelitním televizorem a stylovým nábytkem. Některé pokoje jsou vybaveny i vanou. Zdarma WIFI připojení. Součástí hotelu je balneo provoz s minerálním pramenem a vybavením moderní technologií. Hotel má vlastní parkoviště pro osobní vozidla a taktéž pro autobusy. Garáž pro uskladnění kol a motorek je samozřejmostí. Městská trolejbusová doprava zajištuje pohodné spojení s centrem města, nákupním střediskem akulturním vyžitím. V okolí je mnoho zajímavých míst např. přírodní reservace, hrady a zámky zasazené do nádherné přírody Slavkovského lesa.

SCHLOSSHOTEL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ ubytování v hotelu

Celková kapacita hotelu je 65 osob. Hotel zajišťuje pro své hosty pohodlné ubytování ve 30 pokojích vybavených sociálním zařízením se sprchovým koutem a satelitním televizorem a stylovým nábytkem. Některé pokoje jsou vybaveny vanou. Zdarma WIFI připojení.

Recepce

07:00 -22:00

Gastronomie

Chorvatska restaurace s kavárnou, letní terasou a kapacitou až 80 osob se nachází v přízemí hotelu a je otevřena denně. Nabízí mezinárodní kuchyni a širokou nabídku vín z Moraví. Restaurace je vhodným prostorem pro pořádání rautů, svateb, rodinných oslav či firemních večeří.

Okolí hotelu a Velká Hleďsebe

Zdejší prostředí uvítají milovníci letního i zimního sportu neznečistěného životního prostředí a léčivých pramenů. Na své si přijdou taktéž golfisté a milovníci horských kol. Okolní lesy potěší houbaře a učinit výlet do sousedního Bavorska, které je vzdálené 20 km určitě stojí za to.

Rezervovat ubytování v SCHLOSSHOTEL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ - Velká Hleďsebe

Nejbližší ubytování ve Velké Hleďsebe a okolí

Ubytování Velká Hleďsebe

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah