HOTEL PŘIBYSLAV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Přibyslav se nachází ve stejnojmenném městě 12 km od Havlíčkova Brodu. Mimo jedinečného prostředí Českomoravské vrchoviny, Vás každý den uvítá naše hotelová restaurace, nabízející speciality české i zahraniční kuchyně. Po ubytování v našem hotelu můžete naplno užívat krásy přírody okolí Přibyslavska a využít svůj volný čas ke sportovním a kulturním aktivitám.

Ubytování nabízíme ubytování ve dvou a více lůžkových pokojích, apartmánech. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, televizí se satelitní příjmem a telefonem. Prostory: pro pořádáním svateb, rodinných oslav, školení a seminářů, soustředění sportovních týmů. možnost využití prostor: velký sál 80 míst restaurace 30 míst salonek 25 míst učebny 2×35 míst terasa 20 míst

všechny prostory jsou vybaveny volným bezdrátovým prístupem k internetu

disponujeme audiovizuální technikou (velkoplošná projekce, ozvučení)

k dispozici je Vám i multimediální učebna

pro sportovní soustředění zjišťujeme pronájem sportovišť v blízkosti hotelu.

Na vyžádání zajišťujeme smluvně prostory u našich partnerů. Jako například velkokapacitní kongresový sál, obřadní síň (vhodné pro předávání vyznamenání, ocenění atd.), stylové a historické prostory. Vše v těsné blízkosti hotelu.

HOTEL PŘIBYSLAV ubytování v hotelu

Ubytování nabízíme ubytování ve dvou a více lůžkových pokojích, apartmánech. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, televizí se satelitní příjmem a telefonem. Prostory: pro pořádáním svateb, rodinných oslav, školení a seminářů, soustředění sportovních týmů. možnost využití prostor: velký sál 80 míst restaurace 30 míst salonek 25 míst učebny 2×35 míst terasa 20 míst

Gastronomie

Gastronomie

Zajišťujeme stravování na Vašich akcích v prostorách hotelu i mimo něj. Provozujeme všechny druhy cateringových služeb. Tradiční i minutková kuchyně, zahraniční speciality se zaměřením na italskou a řeckou kuchyni. Rauty, zabijačkové a zvěřinové hody, grilování - vše zajistíme.

Na přání hostů dále zajistíme:

Hudební program - živou i reprodukovanou hudbu

Ohňostroj

Speciální květinovou výzdobu

Video a foto dokumentaci

Dále pro Vás připravíme menu podle Vašich představ

Smluvní přepravu osobními auty či autobusy

Dopravu a instalaci Vašeho materiálu až na místo

Okolí hotelu a Přibyslav

Sportovní vyžití v Přibyslavi LÉTO Jedna z nejkrásnějších cyklostezek v ČR! ! !

Cyklostezka Přibyslav Sázava, je téměř desetikilometrový úsek s minimálním převýšením, který Vás provede malebným údolím řeky Sázavy. Cyklostezka je vedena po bývalé železniční trati, takže v celém desetikilometrovém úseku není ničím křižována. Je ideální tratí pro In-line bruslaře, vyjížďky na kole i s malými dětmi. Cyklostezka v obci Sázava navazuje na další velkou síť cyklostezek, které Vás provedou krásami Žďárských Vrchů. Začátek cyklostezky je situován přímo před Hotelem Přibyslav.

PROMO VIDEO

Víceúčelové hřiště

V areálu hotelu se nachází víceúčelové hřiště, které je uzpůsobeno pro hru tenisu, volejbalu a malé kopané. Hřiště je pokryto povrchem z umělé trávy II. generace.

Fotbal - Městské fotbalové hřiště je vzdálené cca 350 m. Po domluvě zajišťujeme jeho pronájem.

Koupání - v okolí Přibyslavi se nachází několik přírodních koupališť a od roku 2007 je otevřeno městské letní koupaliště s výřivkami, bazénem pro nejmenší děti a skluzavkou.

Cykloturistika - Mikroregion Přibyslavsko nabízí ideální prostředí pro výlety na kole. Tento kraj Karla Havlíčka Borovského je doslova posetý cyklostezkami a na své si příjdou i příznivci MTB.

Pěší turistika - Okolí Přibyslavi nabízí jedinečnou přírodní scenérii, takže se stává ideálním místem pro pěší turistiku s možností návštěvy kulturních památek, např. zřícenina hradu Ronov, mohyla Jany Žižky z Trocnova, Rodný dům Karla Havlíčka Borovského a další.

ZIMA

Při příznivém počasí a dobrých sněhových podmínkách je Přibyslavsko ideálním místem pro běžecké lyžování. V okolí je mnoho kilometrů strojově udržovaných stop s napojením na skiareál Martina Koukala ve Žďáře nad Sázavou a sportovní lyžařský areál v Novém Městě na Moravě.

Tratě pro sjezdové lyžování:

Vysoká u Havlíčkova Brodu - 15 km Sjezdovka na Harusově kopci Nové Město na Moravě 30 km Luka nad Jihlavou 35 km

Rezervovat ubytování v HOTEL PŘIBYSLAV

Nejbližší ubytování v Přibyslavi a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah