APARTMÁN SVATÁ MÁŘÍ - Svatá Maří

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán U Štefků se nachází nedaleko Vimperku, v obci Svatá Máří a nabízí ubytování rodinného typu.

K dispozici je apartmán v podkroví rodinného domku s výhledem na Boubín. V letních měsících je možné po dohodě s majitelem využít venkovního posezení v altánu s krbem nebo zastřešený vyhřívaný bazén. Pro děti je připraveno pískoviště a houpačky se skluzavkou. Ubytování vhodné pro milovníky pěkné přírody, cykloturisty, lyžaře a rodiny s dětmi.

APARTMÁN SVATÁ MÁŘÍ ubytování v apartmánu

Apartmán je vybaven vlastní kuchyní, obývacím pokojem a třemi ložnicemi a saunou. Obývací místnost s rozkládacím gaučem pro společné posezení s televizí se satelitním příjmem, Hi-Fi, DVD a USB. Každá ložnice je vybavena skříní, nočními stolky a televizí.

První ložnice je vybavena manželským dvojlůžkem a přistýlkou. Druhá ložnice manželským dvojlůžkem. Třetí ložnice též manželským dvoulůžkem a rozkládací pohovkou pro dva.

Koupelna je vybavena rohovou vanou, umyvadlovou skřínkou, fénem, kulmou a žehličkou na vlasy. K dispozici také pračka a sušák na prádlo.

Gastronomie

Kuchyň je vybavena troubou s elektrickým sporákem, lednicí s mrazákem, varnou konvicí, kávovarem, myčkou, mikrovlnnou troubou a jídelním stolem pro 13 osob. K dispozici je i dětská židlička.

Okolí apartmánu a Svatá Maří

Svatá Maří (760 m n. m) obec nacházející se na úpatí Mařského vrchu (960 m n. m) s kamenným mořem a rozhlednou. Ve Svaté Maří se nachází kostel, fotbalové hřiště, nohejbalové a tenisové hřiště. Dvě hostinské posezení.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN SVATÁ MÁŘÍ - Svatá Maří

Nejbližší ubytování v Svaté Maří a okolí

Ubytování Svatá Maří

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah