PENZION A RESTAURACE TOSCANA - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Toscana je malý rodinný penzion v klidné vilové čtvrti Černá Pole. Nedaleko se nachází tramvajová zatávka s přímým spojením do centra města. Restaurace, penzion a pizzerie TOSCANA se nachází v klidném prostředí parku Emanuela Barši, poblíž tramvajové zastávky na ulici Zemědělská 55 v Brně Černých Polích. Nabízí široké možnosti pro Vás, Vaši rodinu či Vaše obchodní partnery. Náš profesionální tým je vždy ochoten vyjít vstříc Vašim přáním a splnit je k Vaší plné spokojenosti.

UBYTOVÁNÍ - nabízíme Vám ubytování v nových pokojích. K dispozici 1× jednolůžkový pokoj, 1× dvoulůžkový pokoj a apartmán pro 4 osob (dva pokoje 2+2 osoby). Všechny pokoje a apartmán jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, televizí a Wi-Fi, rádi pro Vás připravíme snídani.

PENZION A RESTAURACE TOSCANA ubytování v pensionu

Nabízíme Vám nadstandardní ubytovácí služby v stylově zařízených pokojích. Máme pro Vás připraveny 2 pokoje a jeden apartmán s ubytovací kapacitou 8 osob. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou a TV. Na pokojích máte k dispozici bezdrátové připojení k internetu. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha, ve třetím pokoji je k dispozici masážní sprcha. Všechny pokoje jsou vybaveny TV. Samozřejmostí je Wi-Fi zdarma.)

Gastronomie

Nabízíme Vám ubytování se snídaní. Snídaně jsou podávány formou švédských stolů v naší restauraci. V případě příznivého počasí, lze využít naší letní zahrádky. Obědy a večere Vám můžeme nabídnout v naší restauraci. Během obědů nabízíme obědové menu.

Rezervovat ubytování v PENZION A RESTAURACE TOSCANA - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah