APARTMÁNY RADKA - Třeboň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Radka nabízejí ubytování v Třeboni, jednom z nejkrásnějších měst jižních Čech. Jsou vzdálené od hlavního náměstí i od lázní Berta jen 250 metrů a zaručují

tiché, klidné ubytování, přesto v centru všeho dění.

Dopřejte si relax a pohodu v nových apartmánech v Třeboni, v blízkosti lázní a centra města, přijeďte si odpočinout. Apartmány Radka pro Vás připravily útulné a komfortně vybavené ubytování v centru města.

Apartmány jsou vzdálené od hlávního náměstí jen 250 m a zaručují tiché, klidné ubytování, přesto v centru všeho dění. Během několika minut tak můžete navštívit Třeboňský zámek, radniční Věž s vyhlídkou, divadlo či kino, restaurace, kavárny a další obchůdky.

APARTMÁNY RADKA ubytování v apartmánu

Ubytování u nás najdete ve čtyřech apartmánech, pro 2 - 3 osoby. Jsou komfortně vybavené (plochá TV, pohodlné postele a další nábytek), mají vlastní koupelnu s WC a fénem na vlasy, napařovací žehličku s žehlícím prknem.

V každém apartmánu najdete vybavenou kuchyňku, pro možnost vlastního vaření a stravování.

Gastronomie

V každém apartmánu najdete vybavenou kuchyňku, pro možnost vlastního vaření a stravování. Snídani formou bufetu je možné objednat při rezervaci pobytu. Bude pro Vás připravená v 60m vzdálené restauraci Kopretina. V okolí náměstí pak najdete spoustu restaurací s místními specialitami z ryb i českou kuchyní. V těsné blízkosti je řízková restaurace Kopretina a nekuřácká restaurace Adéla.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY RADKA - Třeboň

Nejbližší ubytování v Třeboni a okolí

Ubytování Třeboň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah