APARTMÁN WOLKROVKA - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Wolkrovka se nachází ve Františkových Lázních a zabírá celé první patro rodinného domu, sestává ze 3 samostatných pokojů, velkého obývacího pokoje, kuchyně a dvou koupelen. Parkování je možné na pozemku, k dispozici je i velká upravená zahrada s možností posezení a grilování. Maximální kapacita apartmánu je 8 lůžek.

Apartmán má vlastní oddělený vchod a zaručuje hostům plné soukromí. Cyklisté i ostatní sportovci jsou vítani, úschova kol zajištěna v garáži. V apartmánu je bez dalších poplatků k dispozici Wi-Fi připojení na internet. Celý objekt je NEKUŘÁCKÝ. Na zahradě stojí altán s možností posezení a grilování, za altánem je hřiště na petangue (vybavení k dispozici).

Cyklisté a další sportovci jsou v apartmánu vítáni, k dispozici je úschova (i případná údržba) kol v prostorné garáži. Pro menší děti máme připravenu dětskou postýlku (viz. fotogalerie).

APARTMÁN WOLKROVKA ubytování v apartmánu

Apartmán je kompletně vybaven - 3 samostatné pokoje po dvou lůžkách, další dvě lůžka je možno připravit v obývací části. Celková plocha apartmánu je cca. 120 m2. K dispozici je vybavená kuchyně (plynový sporák, elektrická trouba, mikrovlná trouba, lednice, rychlovarná konvice, nádobí) a také 2 koupelny (jedna se sprchou, druhá s vanou, obě s WC). Vytápění a ohřev teplé vody je zajištěn plynovým kotlem. V obývacím pokoji TV a rádio.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN WOLKROVKA - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah