HOTEL BAT - Mladá Boleslav

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel BAT Mladá Boleslav se nachází v klidné části města. Pokud hledáte soukromí a klid, tak je náš hotel určen pro Vás. Zaručujeme Vám úplné soukromí v hotelu a hotelové restauraci, která slouží výhradně hotelovým hostům. Hotel je provozován s osobním přístupem ke každému hostu. Celý hotel je určen pouze pro hotelové hosty, případně jejich návštěvy.

Hotel BAT Mladá Boleslav se nachází v klidné části města. Pokud hledáte soukromí a klid, tak je náš hotel určen pro Vás. Hotel je provozován s osobním přístupem ke každému hostu. Celý hotel je určen pouze pro hotelové hosty, případně jejich návštěvy. Díky malé kapacitě hotelu se veškeré úsilí vyvíjí ke spokojenosti hostů.

V ceně pokojů je zahrnuta snídaně, parkování v hotelovém areálu, Wifi internet (zdarma), Hotelovým hostům zaručujeme absolutní soukromí.

HOTEL BAT ubytování v hotelu

Ubytování v osmi dvoulůžkových pokojích. Vybaveno manželskou postelí s ortopedickou zdravotní matrací. Vybavení pokojů: TV, SAT, Trezor, Wifi Internet (zdarma), fén, WC, čtyři pokoje s vanou, čtyři pokoje se sprchovým koutem.

Gastronomie

Pro hotelové hosty při objednávce předem večeře formou jídla z dovozu. Pondělí až čtvrtek od 18:00 do 21:00. Pátek, sobota a neděle zavřeno.

Rezervovat ubytování v HOTEL BAT - Mladá Boleslav

Nejbližší ubytování v Mladé Boleslavi a okolí

Ubytování Mladá Boleslav

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah