STAR-LUX - Hostivice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Moderně zařízený pension hotelového typu, nabízí klidné ubytování ve vilové Hostivic, u mezinárodního letiště Václava Havla v Praze. Doprava na letiště, internet a parkování. Levné ubytování pro firmy.

Budova je nově zrekonstruovaná a našim klientům nabízí klidné ubytování v soukromí. To vše v té nejvyšší kvalitě, s nejlepším možným vybavením a za velmi přijatelné ceny.

U hotelu je k dispozici 15 parkovacích míst.

Nacházíme se blízko ruzyňského Letiště Václava Havla – pokud potřebujete, rádi vás vyzvedneme či dopravíme zpět. Doprava na letiště, internet a parkování.

Ve všech částech penzionu je dostupná Wi-Fi.

Objekt je nekuřácký.

STAR-LUX ubytování v hotelu

Všechny apartmány mají kuchyňku a koupelnu, jsou vybavené masivním dřevěným nábytkem luxusních značek a plovoucí podlahou z bukového dřeva. Ve všech částech penzionu je dostupná Wi-Fi a každý apartmán má svou vlastní moderní televizi se satelitem.

Recepce

Jsme flexibilní, po domluvě můžeme ubytovat i přes noc.

Gastronomie

Připravujeme snídani na přáni, káva čaj během dne zcela zdarma.

Okolí hotelu a Hostivice

Nejrozsáhlejší a nejcennější přírodní celek na území Hostivice představuje rybniční soustava s okolím, která je chráněna jako přírodní památka Hostivické rybníky. Památka zahrnuje rybníky Břevský, Kala a Litovický, mokřady Nekejcov, Chobot, Břevskou rákosinu a lesní porosty okolo rybníků.

Jde o krajinu přetvořenou z původních rozsáhlých bažin v pramenné oblasti Litovického potoka staletou lidskou činností tak, že území má mimořádné estetické i přírodní hodnoty. Hostivická rybniční soustava má i historický význam – od dob císaře Rudolfa II. slouží jako zdrojová oblast pro pražský hradní vodovod na užitkovou vodu.

Přírodní památka chrání významné ptačí hnízdiště a tahovou zastávku. Území je mimořádné také mykologicky, byly v něm nalezeny mnohé zajímavé a vzácné druhy hub.

Přírodní památkou prochází naučná stezka Hostivické rybníky.

Rezervovat ubytování v STAR-LUX - Hostivice

Nejbližší ubytování v Hostivicích a okolí

Ubytování Hostivice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah