KEMP U ZÁPECŮ - Pasohlávky

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o areálu kempu

Popis ubytování

Kemp u Zápeců se nachází deset metrů od nádrže Mušov, Nové Mlýny v obci Pasohlávky

Můžete zde strávit překrásné chvíle s rodinou, dětmi, přáteli či sami. Zdejší okolí nabízí mnoho příležitostí pro turistiku, cyklistiku, rybolov, windsurfing, relaxaci a jiné. Za dlouhých slunných večerů můžete navštívit báječné vinné sklípky s vynikajícím domácím vínem, nebo náš kempový bar. Ani na děti není zapomenuto, čeká na ně přímo v areálu kempu pískoviště a trampolínka. Všichni si můžete zpříjemnit pobyt posezením u venkovního grilu, či využít kempové udírny, kde si můžete podle vlastní chuti připravit své úlovky.

Ubytování poskytují malebné chatky. K dispozici je WiFi připojení k Internetu.

KEMP U ZÁPECŮ ubytování v areálu kempu

V chatce jsou k dispozici lůžkoviny, přikrývky a vybavená kuchyňka s plynovým dvouplotýnkovým vařičem, rychlovarnou konvicí a ledničkou s mrazákem. Sociální zařízení je společné, denně udržované a čisté. Sprchy jsou na žetony pro pohodlné sprchování v teplé vodě po celý den.

Okolí kempu a Pasohlávky

Lednicko-valtický areál

je nejrozsáhlejší krajinný celek v Evropě a od roku 1996 je zapsán jako součást světového a kulturního dědictví UNESCO. Jeho rozloha je 283,09 km2. Jedná se o komplex převážně loveckých zámečků, vyhlídek a různých krajinotvorných prvků z jejichž celkového počtu 16 se zachovalo pouze 15. Do dnešních dnů se nedochoval ztv. Katzelsdorfský salet, který byl zbořen v 50. letech 20. století z důvodu jeho umístění v hraničním pásmu. V minulosti patřil Lednicko-valtický areál k Lichtenštejnskému panství. Byl vybudován v okolí hlavního sídla Lichtensteinů, které bylo na zámku ve Valticích. Součástí areálu jsou dva zámky, rybníky, parky, obora s částí lužního lesa a několik dalších drobných staveb a zámečků.

Město Mikulov

Vám nabízí především poznávání, a to doslova všemi smysly. Pro mnohé je důvodem k návštěvě historie města vtělená do architektonických památek, pro milovníky přírody a aktivního odpočinku jedinečné přírodní podmínky regionu. Těm z Vás, kdo dovedete ocenit dobré víno, nabízíme místní vinařskou tradici.

Aqualand MORAVIA

Děti i dospělí se mohou vyřádit na 20 tobogánech a skluzavkách s celkovou délkou více než 1,7 km. Venkovní vodní atrakce Abbys a Boomerango určené pro 3místné rafty si můžete vyzkoušet vůbec poprvé v České republice! Připraveny jsou pro vás kromě jiných oblíbené tobogány U-Wave, Supercrater, Wild River nebo Yellow Crash. Dětem jsou určené dětské bazény a skluzavky, užijí si také v bazénu s atrakcemi, kde mají k dispozici skákadla, šplhací sítě nad vodou, bublinkovače nebo chrliče.

Rezervovat ubytování v KEMP U ZÁPECŮ - Pasohlávky

Nejbližší ubytování v Pasohlávkách a okolí

Ubytování Pasohlávky

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah