MASARYKOVA KOLEJ - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Masarykova kolej se nachází v Dejvicích kousek od mezinárodního letiště Praha - Ruzyně a komplexu budov ČVUT a VŠCHT.

Masarykova kolej se nachází v rezidenční části Prahy 6 v blízkosti Pražského hradu. Výhodou tohoto místa je dostupnost jak do centra Prahy, tak na mezinárodní letiště Václava Havla. Masarykova kolej nabízí ubytování ve tříhvězdičkovém hotelu s kapacitou 56 pokojů, restauraci, studentský klub a veškěré kongresové služby. V letních měsících je možné využít hostelového typu ubytování v buňkách.

Přímo před budovou se nachází tramvajová zastávka Thákurova. Trasa metra A, stanice Dejvická, odkud se dostanete za 5 minut do samotného centra města je vzdálená 400 metrů od budovy. Hotel disponuje 56 pokoji s kapacitou 104 lůžek.

Hotelové služby: hotelová recepce otevřená 24 h denně (18,30 - 19,00 pauza na předávání směn), zdarma snídaně formou švédských stolů podávána denně od 7,00 do 10,00 hod. , Wi-Fi internetové připojení v celé budově zdarma, úschovna zavazadel, parkování v areálu za poplatek, přijímáme platební karty: Visa, American Express, Eurocard-Mastercard, Maestro, JCB, Diners, dětská postýlka na vyžádání zdarma, možnost zapůjčení hotelové prádelny zdarma, hotelový trezor na recepci zdarma, pobyt domácích mazlíčků je možný za poplatek

MASARYKOVA KOLEJ ubytování v hotelu

Hotel nabízí jedno až dvoulůžkové pokoje s vlastním příslušenstím, třílůžkové apartmány, telefon, LCD TV, Wi - Fi internetové připojení ve všech pokojích zdarma. Část dvoulůžkových pokojů je vybavena kuchyňským koutem. Hostelové pokoje jsou zpravidla dva až tři dvoulůžkové pokoje v buňce se společnou kuchyňkou a sociálním zařízením.

Gastronomie

Gastroúsek Masarykovy kolej se skládá z následujících středisek: Akademická restaurace, Kongresové centrum, Studentský klub a menza.

Akademická restaurace má kapacitu cca 130 míst. V době od 11.00 do 15.00 zde můžete poobědvat z naší denní nabídky, která se skládá především z pokrmů české kuchyně. V ostatní dobu, od 15.00 do 22.00, je k dispozici stálý jídelní lístek, čítající mezinárodní a českou kuchyni. V restauraci je též možnost uspořádání rautů buď samostatně nebo v návaznosti na Kongresový sál. Součástí restaurace je i salonek s barem s kapacitou 30 míst, který je obzvláště vhodný pro firemní akce. Nejen pro hotelové hosty jsou na restauraci podávány snídaně formou buffetu od 7.00 do 10.00.

Otevírací doba:

pondělí – čtvrtek 11.00 – 22.00

pátek – 11.00 – 15.00

sobota – neděle zavřeno (po domluvě provoz možno zajistit)

Kongresové centrum: Kongresový sál s kapacitou 300 míst je vhodný pro pořádání kongresů, konferencí, seminářů, firemních a společenských akcí. Součástí je salonek s kapacitou 60 míst vhodný zvláště pro účastníky akci na Kongresovém sálu, kde je možno pořádat rauty, coffee breaky, firemní a společenské akce atd. Další součástí tohoto centra je galerie s kapacitou 80 míst, která nabízí stejné možnosti jako již zmíněný salonek. Dále jsou zde dvě učebny s 50ti a 30ti místy a atrium.

Zmíněné prostory jsou bezbariérové s možností připojení na Wi-Fi. Studentský klub se nalézá v suterénu budovy.

Okolí hotelu a Praha

Masarykova kolej se nachází v rezidenční části Prahy 6 v blízkosti Pražského hradu.

Výhodou tohoto místa je výborná dostupnost jak do centra Prahy, tak za odpočinkem. Pražské letiště Václava Havla se nachází 10 km od hotelu. Trasa metra A, stanice Dejvická, je vzdálená 5 minut chůze od koleje, odkud se dostanete za 5 minut do samotného centra města.

Pokud chcete relaxovat, není nic jednoduššího než si zajít do nedalekého parku Šárecké údolí, navštívit nedaleký zámek Jenerálka či kostel Sv. Matěje. Pražská ZOO je vzdálena 2,2 km. Přímo před budou se nachází park s relaxační zónou. V blízkém okolí se nachází mnoho obchodů, restaurací a kaváren.

Rezervovat ubytování v MASARYKOVA KOLEJ - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah