HOTEL SENIMO - Olomouc

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nabízíme komfortní ubytování v čistém a nekuřáckém prostředí. Kapacita hotelu je 28 pokojů a celkem 55 lůžek, recepce je otevřena non-stop. V ceně ubytování je snídaně, připojení na Internet, parkování. Hotelová restaurace poskytne příjemné posezení, v letní sezoně je k dispozici i zahradní restaurace. Nedaleko hotelu je RCO, vlakové a autobusové nádraží. Obchodní dům SENIMO, nacházející se v těsné blízkosti, naskýtá možnost pohodlného nákupu.

Hotel SENIMO*** nabízí komfortní ubytování v moderním, čistém a přátelském prostředí. Kapacita hotelu je 28 nekuřáckých pokojů a celkem 55 lůžek, recepce je v provozu non-stop. Hotel poskytne ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích, lze využít dvou přístýlek pro dvoulůžkové pokoje. Hotelová restaurace s poctivou českou kuchyní poskytne příjemné posezení, v letní sezoně je k dispozici i zahradní restaurace s kapacitou 70 míst.

Hotelová restaurace je příjemným místem pro konání oslav, svateb a různých setkání, pro menší akce je možno využít salonek. Velké hotelové parkoviště vždy zajišťuje dostatek prostoru pro parkování.

HOTEL SENIMO ubytování v hotelu

Standardní pokoje jsou vybaveny velkými pohodlnými lůžky, moderními televizory se satelitním příjmem, na pokojích je k dispozici WI-FI připojení nebo vysokorychlostní přípojka k Internetu. Každý pokoj má sociální zařízení se sprchou.

Recepce

Recepce otevřena 7-21 hod. Ubytování je možné od 14 hod nejpozději do 21 hod. Pozdější ubytování pouze po předchozí domluvě s recepci hotelu.

Gastronomie

Hotelová restaurace s poctivou českou kuchyní poskytne příjemné posezení, v letní sezoně je k dispozici i zahradní restaurace s kapacitou 70 míst. Otevírací doba restaurace 7 - 22 hod.

Okolí hotelu a Olomouc

Hotel SENIMO*** se nachází nedaleko centra Olomouce, druhé největší památkové rezervace v ČR. Hanácká metropole je sídlem univerzity, arcibiskupství, Moravské filharmonie, divadel a zajímavých muzeí, k relaxaci nabízí rozlehlé parky, moderní aquapark, velkou zoologickou zahradu, přírodní areál Litovelského Pomoraví s cyklostezkami. Historické centrum je od hotelu vzdáleno 15 minut chůze. Nedaleko hotelu je Regionální centrum Olomouce, vlakové a autobusové nádraží, přímo u hotelu je zastávka olomoucké MHD "Na Špici". Obchodní dům SENIMO, nacházející se v těsné blízkosti, naskýtá možnost pohodlného nákupu.

Rezervovat ubytování v HOTEL SENIMO - Olomouc

Nejbližší ubytování v Olomouci a okolí

Ubytování Olomouc

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah