CRISTAL PALACE - Mariánské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Komfort v srdci Mariánských Lázní!

Spa & wellness hotel Cristal Palace se nachází v centru města Mariánské Lázně, v blízkosti lázeňských parků a hlavní kolonády se světoznámou Zpívající fontánou.

Ubytování v příjemně zařízených pokojích s bezplatným WiFi připojením, gastronomické speciality z hotelové restaurace a cukrárny (nejenom dle ocenění Czech Specials), rozmazlující wellness procedury v nově zrekonstruovaném balneocentru, volný vstup do relaxačního centra s bazénem, whirlpoolem a saunou – to vše Vás čeká v hotelu Cristal Palace.

Kromě rozmazlujících wellness balíčků a klasických léčebných pobytů nabízíme i možnost rezervace tee time na golfových hřištích karlovarského kraje, vč. slevového voucheru na green fee.

Přijeďte si odpočinout!

CRISTAL PALACE ubytování v hotelu

Typy a ceny pokojů

V hotelu Cristal Palace Vás čekají komfortně zařízené pokoje následujících typů:

jednolůžkový pokoj dvoulůžkový pokoj (s oddělenými lůžky - typ Classic) dvoulůžkový pokoj (s manželskou postelí - typ Queen nebo King) třílůžkový pokoj apartmá

Jako jednolůžkové pokoje jsou poskytovány dvoulůžkové pokoje k samostatnému využití - typ Classic.

Apartmá jsou nově zrekonstruované pokoje o velikosti 42m2, s oddělenou obývací a spací částí - manželská postel typu King -, balkonem, velkou koupelnou se sprchou a rohovou vanou.

Pro handicapované je k dispozici bezbariérový pokoj (se sprchou), rodiny s dětmi mohou využít vzájemně propojené pokoje.

Hosté si mohou zvolit kuřácký či nekuřácký pokoj.

Recepce

24 hodin

Gastronomie

Restaurace a jídelní lístek

Klimatizovaná nekuřácká restaurace hotelu Cristal Palace nabízí celoročně 70 stálých míst, při pěkném počasí je možné využít posezení na letní terase (30 míst).

Naše kuchyně představuje návrat ke staročeské gastronomii - ovšem s novodobým akcentem. Připravujeme tradiční české pokrmy - zárukou kvality je přitom certifikace Czech Specials.

V průběhu roku pravidelně pořádáme kulinářské akce na oslavu sezónních surovin i tradičních svátečních dnů.

V hotelové restauraci jsou podávány obědy a večeře - obědy formou tříchodového menu (výběr dne předem), večeře formou bufetu. Slavnostní sobotní večeře jsou servírované - podáváno je jednotné tříchodové menu vč. aperitivu. Snídaně formou bufetu jsou podávány v prvním patře hotelu - ve snídaňovém sále.

Přijeďte ochutnat!

Kavárna / cukrárna Cukrárna hotelu Cristal Palace zaručeně uspokojí každého mlsouna! Denně čerstvé výrobky jsou vyráběny dle tradičních receptur - z těch nejkvalitnějších surovin a bez chemických přísad či konzervantů. Ke každému ze zákusků se výborně hodí šálek kávy Varesina, která se právem honosí titulem "Gourmet caffe", nebo některý z našich domácích mléčných ovocných koktejlů.

Okolí hotelu a Mariánské Lázně

Hotel Cristal Palace je situován přímo v centru Mariánských Lázní, překrásného lázeňského města v srdci Slavkovského lesa.

Rezervovat ubytování v CRISTAL PALACE - Mariánské Lázně

Nejbližší ubytování v Mariánských Lázních a okolí

Ubytování Mariánské Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah