ZÁMEK ÚSOBÍ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Náš zámek Úsobí je ideálním místem pro všechny. Romantický pobyt si u nás užijí páry, rodinný pobyt rodiny s dětmi a zábavný menší i větší skupiny přátel, turistů, cyklistů, cestovatelů. Jsme jen 1 hodinu jízdy do Prahy!

Zámek Úsobí je výjimečný tím, že se můžete posadit do historického křesla, vyspat se v historické posteli, prolistovat si sto let starou knížku nebo časopis, přenést se do dávných dob 18. století a užít si pobyt na zámku. Součástí zámku je také Šenk u Bílé paní, uzavřené nádvoří s posezením, Rytířský a Erbovní sál pro 120 osob a zámecká kaple. Dále je k dispozici francouzský park s výhledem na zámek a anglický park s dětským hřištěm. Ničím nerušený odpočinek si můžete dopřát ve vířivce nebo při masáži. Zámek byl ze stavu ruiny opraven do dnešní podoby vlastními silami a prostředky rodiny Polákových. Můžete si vychutnat prohlídku zámku s majitelem a určitě Vás upoutá nejen bohatá historie zámku, ale i příběh o znovuzrození této krásné památky. Zámek, který byl původně opravován jako rodinné sídlo, je v současné době téměř celý otevřen pro širokou veřejnost k různým účelům a příležitostem, ať už jsou to koncerty, svatby, křtiny, ubytování, oslavy apod.

ZÁMEK ÚSOBÍ ubytování v hotelu

Nabízíme 4 prostorné historické apartmány a 5 podkrovních economy pokojů. V každém apartmánu najdete salónek, 1-2 samostatné ložnice, koupelnu a lednici. Jeden z apartmánů disponuje navíc malou kuchyní se základním vybavením. Economy podkrovní pokoje mají vlastní WC a sprchu, společné posezení s gaučem a konferenčním stolkem a společnou lednici.

Recepce

Recepci najdete v Šenku u Bílé paní vlevo na nádvoří zámku. Doporučený příjezd hostů je ve 14-18h. V případě pozdějšího příjezdu nám dejte prosím vědět předem.

Gastronomie

Snídaně je u nás v ceně ubytování. Pokud byste rádi doobjednali večeři, dejte nám, prosím, vědět předem. Snídani podáváme od 9h nebo podle předchozí domluvy, večeři v 19h.

Okolí hotelu a Úsobí

Chcete-li pobyt na našem zámku strávit aktivně a poznat tak krásy okolí, nechte se inspirovat našimi tipy na výlety. Na své si přijdou milovníci přírody, sportovci i obdivovatelé historie. Přijeďte relaxovat, načerpat sílu z okolní přírody, zasportovat si, prohlédnout historická místa nebo si váš pobyt užijte s dětmi. Více informací o aktivitách a zážitcích naleznete na stránkách našeho zámku. Historické a kulturní památky: město Havlíčkův Brod, prohlídky podzemí v krajském městě Jihlava, středověký hrad a muzeum Jaroslava Haška v Lipnici nad Sázavou. Sportovní aktivity: v blízkosti se nachází lyžařský Areál Šacberk a v jeho okolí jsou udržované běžkařské trasy. V okolí naleznete také řadu cyklistických stezek, turistické trasy přímo od zámku, ale i jiný druhy aktivního odpočinku (lezecké stěny, golf, koupalitě nebo například jízda na koni, ...). Velkým lákadlem pro rodiny s dětmi je Zoologická zahrada v Jihlavě a Westernové městečko Stonetown. V obci se nachází vesnický obchod cca 200m od zámku. V nedalekých městech (15km) Havlíčkův Brod a Jihlava naleznete velké obchodní domy a restaurace.

Rezervovat ubytování v ZÁMEK ÚSOBÍ

Nejbližší ubytování Úsobí a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah