PENZION STARA MLEKARNA - Kytlice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Elegantní dobová vila Stará Mlékárna se nachází v menší obci Kytlice v Lužických horách.

Pokud si Vaše společnost přeje uspořádat školení, teambuilding nebo potřebuje zajistit pouze ubytování na výjezdní akci, jsme připraveni vám pomoci. Náš apartmánový dům vám nabízí možnost ubytování a školení pro firmy. Máme pro Vás k dispozici školící místnost, kterou je možno variabilně upravit jako učebnu či meetingroom, vybavenou velkou LCD televizí pro vaše prezentace. Jsme schopni vám zajistit coffe break či občerstvení formou švédských stolů nebo hotových jídel.

Gastronomie

Večer můžete strávit u našeho baru nebo na zahradě u táboráku či grilování. Splníme Vaše veškerá přání a požadavky za skutečně přijatelné ceny s respektem na Váš finanční limit.

Okolí pensionu a Kytlice

V okolí obcí Kytlice, Polevsko, Svor, Prácheň a Prysk jsou v zimním období udržovány tratě pro běžecké lyžování. Tratě se nacházejí v nadmořské výšce 500 - 600 m. n. m na hranici českolipského a děčínského okresu v krásné přírodě Lužických hor. Další krásné běžecké tratě jsou v okolí hory Luž, kde jsou udržované z české, ale také z německé strany. Při dobrém počasí je možné vychutnat nádherné výhledy na Jizerské hory, Ještěd, Bezděz, Ralsko, Klíč, Jedlovou, Děčínský Sněžník a další kopce Lužických hor a Českého Švýcarska. Zimní běžecké tratě vedou převážně po úzkých lesních cestách, místy po loukách. Proto jsou zde trasy pro lyžování klasickou technikou. K údržbě tratí slouží dva sněžné skútry.

V blízkém okolí je mnoho různých možností, jak si užít sněhové pokrývky na sjezdových lyžích či snowboardech.

Rezervovat ubytování v PENZION STARA MLEKARNA - Kytlice

Nejbližší ubytování v Kytlicích a okolí

Ubytování Kytlice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah