KAMPA GARDEN - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Kampa Garden*** se nachází v historickém centru Prahy na jednom z nejkrásnějších městských ostrovů světa – na Kampě. Hotel je díky své atraktivní poloze na Praze 1 jen pár kroků od významných pražských památek jako je Karlův Most, Pražský Hrad, Lichtenštejnský palác, Lennonova zeď, chrám sv. Mikuláše a kostel Panny Marie Vítězné se slavnou voskovou soškou Pražského Jezulátka. Příjemná procházka je i na blízké Staroměstské náměstí nebo na Petřín.

Hotel Kampa Garden, otevřený v září 2005, je příjemný tříhvězdičkový hotel, který nabízí klidné ubytování přímo v srdci Prahy na ostrově Kampa, který je už po mnoho staletí Pražany využíván k odpočinku a příjemným procházkám po břehu Vltavy.

Hotel se nachází v přímé blízkosti Karlova mostu s výhledem na Hradčany. Atmosféra Sovových mlýnů jen podtrhuje toto romantické místo.

Tříhvězdičkový hotel Kampa Garden je proslulý svými prostornými a nově rekonstruovanými 35 pokoji s kapacitou až 83 osob.

Služby hotelu:

Bezplatné WiFi Využití minibaru, denně doplňován zdarma Mapa Prahy zdarma Počítač na recepci a sekretářské služby zdarma Káva a čaj na pokoji zdarma Kvalitní hotelová kosmetika Venkovní parkovací místa před hotelem nebo v docházkové vzdálenosti (rezervace nutná) Možnost zapůjčení deštníků Možnost využití hotelové prádelny 24 hodin recepce a concierge Úschovna zavazadel Krásný výhled na Čertovku, Werichovu Vilu, Karlův most nebo zahradu Francouzské ambasády Pozornost pro nejmenší a 3 dětská hřiště ve vzdálenosti do 50m CHECK IN - pokoj je připraven od 14:00 h v den příjezdu CHECK OUT - pokoj je k dispozici do 11:00 h v den odjezdu

KAMPA GARDEN ubytování v hotelu

Každý pokoj nabízí vlastní koupelnu (vanu, sprchu, wc, fén) a je vybaven stylovým nábytkem, TV se satelitním příjmem, telefonem, trezorem a minibarem. Propojené pokoje stejně jako pokoje pro tělesně postižené jsou Vám též k dispozici.

Recepce

Recepce je pro Vás otevřena 24hodin denně.

Gastronomie

V hotelu podáváme pouze snídaně formou buffetu. Recepce Vám ale velmi ráda poradí při výběru restaurace v nejbližším okolí hotelu.

Okolí hotelu a Praha

Hotel se nachází v přímé blízkosti Karlova mostu s výhledem na Hradčany. Atmosféra Sovových mlýnů jen podtrhuje toto romantické místo. Celé historické cetrum města leží 15 minut chůze od hotelu.

Rezervovat ubytování v KAMPA GARDEN - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah