PENZION STARÝ PIVOVAR - Česká Bříza

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Starý Pivovar se nachází v krásném klidném prostředí uprostřed přírody jen 10 km severně od Plzně a 2 km od městečka Třemošná, kde jsou velmi dobré nákupní možnosti i kvalitní restaurace, pizzerie a cukrárna.

Zrekonstruovaný rodinný penzion v duchu starého pivovaru se nachází v blízkém okolí Plzně v krásném prostředí lesů, v údolí říčky Třemošenky, obklopen skalnatým masivem.

V rodinném penzionu Starý Pivovarna Vás čeká pohodlné ubytování ve čtyřech dvoulůžkových pokojích. Pokoje jsou klimatizovány. U objektu je zdarma k dispozici parkování, dětské hřiště, uzavřená zahrada, možnosti stanování, grilování, posezení u ohně.

V ceně ubytování je internet WiFi, dětská postýlka, dítě do 3 let zdarma. Můžete si s sebou přivést i svého zvířecího miláčka.

PENZION STARÝ PIVOVAR ubytování v pensionu

Ubytovací kapacity jsou realizovány ve čtyřech dvoulůžkových pokojích. Dva pokoje mají sociální zařízení vlastní v podkroví je pro 2 pokoje sociální zařízení společné. Pokoje jsou klimatizovány. K dispozici je kuchyňský kout a společenská místnost, která zároveň slouží k pořádání menších konferencí a oslav.

Gastronomie

K dispozici plně vybavený kuchyňský kout, lednice, mikrovlnka, el. trouba. el. varná deska, konvice, ... Venkovní možnost grilování.

Okolí pensionu a Česká Bříza

V letních měsících je možné využít bazénu se solárním ohřevem vody nebo koupání v nedalekém cca 300m vzdáleném přírodním koupališti. Pro milovníky přírody jsou připravené turistické a cykloturistické stezky, houbaření, nedaleko je i golfové hřiště.

Rezervovat ubytování v PENZION STARÝ PIVOVAR - Česká Bříza

Nejbližší ubytování v České Bříze a okolí

Ubytování Česká Bříza

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah