PENZION KRÁL - Jablonec nad Nisou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný pension Král, nabízí ubytování v klidném a nekuřáckém prostředí s překrásným výhledem na panorama města a  Jizerských hor.

Rodinný pension, klidné a nekuřácké prostředí s překrásným výhledem na panorama města a Jizerských hor.

Nekuřácké interiéry, zahrada, terasa, krb, ohniště, pískoviště, zimní zahrada. Parkování ve dvoře pro 2 osobní auta, kryté parkování pro dvě osobní auta, úschovna lyží a kol. Možnost připojení na internet, Wi-Fi v celém objektu zdarma.

PENZION KRÁL ubytování v pensionu

Ubytování v jednolůžkovém, dvoulůžkovém a třílůžkovém pokoji, apartmánech (pro 4 osoby) s vlastním sociálním zařízením, TV, SAT, balkonem. Možnost dětské postýlky.

Gastronomie

K dispozici je plně vybavená kuchyně pro vlastní vaření (nádobí, kávovar, rychlovarná konvice, plyn. sporák + el. trouba, mikrovlná trouba, lednice s mrazákem).

Možnost objednat snídaně. Dospělá osoba 150, -Kč/den, dítě do 12 let 90, -Kč/den

Okolí pensionu a Jablonec nad Nisou

Lyžařská střediska Severák, Bedřichov a nedaleký Špičák jsou ideálním místem pro sjezdové lyžování, zejména pro rodiny a začátečníky. Nejbližší sjezdovkou je Dobrá Voda cca 500 m.

Dobře značené trasy Vás v každé roční době zavedou na spousty zajímavých míst včetně rašelinišť a jezírek, loveckého zámečku na Nové louce, přehrady na Černé Nise a nad Josefovým dolem.

Rezervovat ubytování v PENZION KRÁL - Jablonec nad Nisou

Nejbližší ubytování v Jablonci nad Nisou a okolí

Ubytování Jablonec nad Nisou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah