PENZION BEST - Moravská Třebová

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion BEST leží v centru města a přitom nabízí klidné ubytování. Kapacita penzionu je 48 lůžek. Penzion se nachází v historické budově z roku 1835.

Penzion Best nabízí k ubytování celkem 21 pokojů, z toho jsou 2 jednolůžkové, 13 dvoulůžkové, 5 třílůžkových a 1 pětilůžkový pokojj. Celková kapacita je 48 lůžek. Dalších 5 lůžek je možnost jako přislýlky. Každý pokoj má předsíň s velkým zrcadlem, komfortně zařízenou ložnici, která je kromě postele a šatníku vybavena také rozkládací pohovkou, minibarem s alkoholickými i nealkoholickými nápoji, satelitní televizí a přípojkou na internet. Luxusní koupelny jsou vybaveny moderními sprchovými kouty. Ve 4 pokojích jsou vířivé vany a ve 4 pokojích parní boxy. Součástní penzionu je restaurace a bar, kde je možnost rodinných i firemních společenských akcí a rautů.

PENZION BEST ubytování v pensionu

Pokoje jsou prostorné a slunné. Všechny pokoje jsou vybaveny 2lůžky, buď manželskými nebo oddělenými lůžky, skříní, psacím stolem, Tv+satelit, minibar, připojení na internet. Ve čtyřech pokojích jsou vířivé vany a na 4 pokojích jsou parní boxy. Pokoje s parními boxy jsou tématické, např. styl Paříž, Čína, Afrika. .

Recepce

Recepce otevřena 24 hod.

Gastronomie

Součástí penzionu je restaurace.

Okolí pensionu a Moravská Třebová

Památky: Zámek Moravská Třebová, aquapark, sportovní letiště, cimburk.

Rezervovat ubytování v PENZION BEST - Moravská Třebová

Nejbližší ubytování v Moravské Třebové a okolí

Ubytování Moravská Třebová

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah