HOTEL LIBVERDA INN - Hejnice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Panorama je součástí tradičního lázeňského komplexu Spa Resort Libverda, ležícího v obci Lázně Libverda v údolí Jizerských hor v nadmořské výšce 424 metrů a poskytuje komfortní ubytování v blízkosti jídelny a lázeňského parku.

Ubytování je poskytované v dvoulůžkových pokojích a apartmánech, kde pokoje v 1. patře mají terasu. Všechny pokoje jsou vybaveny novým nábytkem a k standardnímu příslušenství patří TV-SAT, koupelna-WC, vysoušeč vlasů, lednička a telefon. Hotel disponuje také úschovnou kol a lyží a parkovištěm pro hosty zdarma.

HOTEL LIBVERDA INN ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou vybaveny novým nábytkem a k standardnímu příslušenství patří TV-SAT, WIFI, koupelna-WC, vysoušeč vlasů, lednička a telefon. Hotel disponuje také úschovnou kol a lyží a parkovištěm pro hosty zdarma.

Recepce

Recepce je otevřena 24/7 v budově Hotelu Nový Dům.

Gastronomie

Lázeňští hosté se stravují v restauraci Clam Gallas Palác, která se nachází v centrální časti areálu, přímo vedle lázeňské kolonády. Hostům nabízíme snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu.

Okolí hotelu a Hejnice

Areál lázní nabízí řadu možností ke sportovnímu vyžití. Nabízí možnost pronájmu tenisových kurtů, minigolfu a po dohodě i tělocvičny pro míčové hry. Samozřejmostí je možnost zapůjčení kola pro individuální cyklistické výlety po překrásném okolí Jizerských hor (pro skupinu zajistí odvoz do hor).

Rezervovat ubytování v HOTEL LIBVERDA INN - Hejnice

Nejbližší ubytování v Hejnicích a okolí

Ubytování Hejnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah