HÁNŮV MLÝN - Dobrá Voda

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Krásné ubytování na Vysočině ve třech plně vybavených apartmánech pro milovníky klidu a romantiky. V okolí mlýna naleznete krásnou přírodu a spoustu míst pro výlety. Apartmány mají vlastní zázemí, plně vybavenou kuchyň, samostatné koupelny a WIFI. Jsme ideálním místem pro dovolenou s dětmi – u nás se Vaše děti nudit nebudou!

Celoroční ubytování ve třech samostatných apartmánech pro milovníky klidu a romantiky. Nejen historie tohoto 200 let starého mlýna, ale i prohlídky starobylých měst Pelhřimova a Telče Vás vtáhnou do minulosti a společně s projížďkami na kolech, houbařením, rybařením a procházkami po dobře značených stezkách Vám pomohou připravit příjemné chvíle odpočinku.

Hledáte pronájem chaty nebo chalupy na Vysočině? Nabízíme možnost si pronajmout celý mlýn, celková kapacita je až 16osob. K dispozici je i společenská místnost a řada sportovního vyžití.

MLÝNY, díky své poloze podél řek, potoků či při rybnících a díky specifickému zařízení, doprovázenému klapotem hasačertů, šploucháním vody, vrzáním stále namáhaného dřeva, přímo sváděly k různým příběhům, povídačkám, pověstem a báchorkám o nadpřirozených bytostech a záhadných jevech. Bývaly prý místem schůzek hejkalů, rusalek a samozřejmě vodníků.
Ani ten náš mlýn samozřejmě nebyl vyjímkou. Nechte si vyprávět v naší staré mlýnici třeba o tom proč se říká "kdoví co má za lubem", nebo jak se místní hastrman rád houpal na vrbě u potoka a proč v náhonu choval ondatry.
Mimochodem ta vrba tu stojí dodnes. Nemusíte přemýšlet nad tím co je pravda a co je pověst. Jste přeci na dovolené. Dnes je náš mlýn vyhledáván nejen pro své pohádkové kouzlo, klid a čistý vzduch, který Vysočina nabízí.

HÁNŮV MLÝN ubytování v apartmánu

Apartmán A| Počet lůžek: 2 + 2

Romantický apartmán s manželskou postelí v útulném podkroví a výhledem na rybníček. Obývák s televizí, komodou, stolem a pohovkou, která též slouží jako přistýlka pro dvě děti. Lze ho také využívat jako kuchyňku. Součástí tohoto apartmánu je prostorná koupelna s vanou a wc. Vchod do apartmánu je veden s pavlače kde je v teplých dnech velmi příjemné posezení, které je ještě umocněno překrásným výhledem na kaskádu našich nově vybudovaných rybníků.

Vybavení: Dvouplotýnkový vařič, komoda, koupelna s wc a vanou, kuchyňská linka se dřezem, lednička, manželská postel. , ohovka sloužící jako přistýlka pro děti, posezení na pavlači, přípojka na internet, rychlovarná konvice, skříň vestavěná, stůl a křeslo, TV + satelit, vlastní termostat

Apartmán B| Počet lůžek: 6 + 0

První podkrovní apartmán má dvě prostorné ložnice i obývák který lze též využívat jako kuchyni. Obývák je vybaven pohovkou, stolem pro šest osob, televizí a internetem. Kuchyňská linka je plně vybavena. Součástí tohoto apartmánu je koupelna s wc a sprchou. Jeho velikost je 65 m *čtverečních*a je určen pro 6 dospělých osob. Ze všech jeho oken je překrásný výhled do krajiny a každý kdo v něm bydlí odjede určitě spokojen. Nástup do podkrovních aparmánů je z pavlače po bezpečném schodišti které čítá cca 12 schodů. Teplotu v apartmánu si každý reguluje sám dle svých potřeb pomocí termostatických hlavic.

Vybavení: Dvě manželské postele, dvě samostatná lůžka, koupelna s wc a sprchou, kuchyňská linka se dřezem, lednička, mikrovlná trouba. , přípojka na internet, rychlovarná konvice, skříň vestavěná, skříń samostatná, sporák s troubou, TV + satelit, vlastní termostat

Apartmán C| Počet lůžek: 6 + 0
Druhý podkrovní apartmán má dvě prostorné ložnice i obývák který lze též využít jako kuchyni. Obývák je vybaven pohovkou, kulatým stolem pro šest osob, televizí a internetem. Kuchyňská linka je plně vybavena. Také součástí tohoto apartmánu je koupelna s wc a sprchou. Jeho velikost je 65 m *čtverečních*a je určen pro šest dospělých osob. Nástup do obou podkrovních apartmánů je z pavlače po bezpečném schodišti které čítá cca 12 schodů. Teplotu v apartmánu si každý reguluje sám dle svých potřeb pomocí termostatických hlavic. Dá se říci že je naprosto stejný jako apartmán*B*jen jeho řešení je nepatrně odlišné. Vybavení: Dvě manželské postele, dvě samostatná lůžka, koupelna s wc a sprchou, kuchyňská linka se dřezem, lednička, mikrovlná trouba. , přípojka na internet, rychlovarná konvice, skříň vestavěná, skříń samostatná, sporák s troubou, TV + satelit, vlastní termostat

Recepce

Po dohodě.

Gastronomie

Možnost vaření v plně vybavených kuchyňkách. Restaurace a samoobsluha ve vzdálenosti 3 km od mlýna.

Okolí apartmánu a Dobrá Voda

Možnost rybaření:

Malý rybník nad Mlýnem (zdarma) : maximálně na dva pruty, bez protiháčku i bez rybářského lístku. Jedná se o sportovní rybaření chyť a pust.

Velký rybník za poplatek.

Rezervovat ubytování v HÁNŮV MLÝN - Dobrá Voda

Nejbližší ubytování v Dobré Voda a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah