APARTMÁNY ENGADIN - Boží Dar

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány ENGADIN jsou komfortní horské apartmány, které se nacházejí v centru Krušných hor, v obci Boží Dar. Apartmány splňují veškeré potřeby a standardy moderního ubytování. Celý objekt je vystavěn v typickém horském útulném stylu. Připojení WiFi je zdarma v celém objektu.

Apartmány Engadin se nacházejí v Krušných horách, v centru obce Boží Dar (1 028 m. n. m.). Boží Dar je nejvýše položeným městečkem ve střední Evropě a je významným střediskem zimních i letních sportů v České republice. Apartmány Engadin jsou nově postavené komfortní apartmány, které splňují veškeré potřeby a standardy moderního ubytování. Objekt je vystavěn v typickém horském útulném stylu.

Celková kapacita 74 lůžek včetně přistýlek

Ubytování ve dvou- až sedmilůžkových moderních apartmánech vybavených vlastním WC, sprchou, fénem, TV/SAT, kuchyňkou, trezorem. . Kuchyňky jsou vybaveny ledničkou, vařičem, varnou konvicí, mikrovlnnou troubou a kompletním nádobím. Každý apartmán má vlastní uzamykatelnou skříňku na lyže a sušení obuvi.

V objektu je vyhrazený prostor pro mazání a servis lyží, kolárna, welness centrum (sezona 1. 12. - 31. 3. bazén, vířivka, infrakabina, finská sauna. sezona 1. 4. - 30. 11: bazén, vířivka, infrakabina), dětský koutek, internet (wi-fi), stolní fotbal a společenská místnost s krbem, barem, plazmovou TV, dataprojektorem a plátnem.

Všichni návštěvníci mají možnost parkovat na privátním, parkovišti před objektem

APARTMÁNY ENGADIN ubytování v apartmánu

Každý apartmán disponuje:

moderním a útulným vybavením vlastním sociálním zařízením sprchou fénem plně vybavenou kuchyňkou (vařič, lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice, kávovar, nádobí, atd. .) TV s připojením na satelit, DVD trezorem dětským stupátkem

- samozřejmostí je možnost zapůjčení dětské postýlky, dětské jídelní židličky, nočníku, sedátka na WC.

- ke každému apartmánu dále náleží: uzamykatelná skříňka na lyže včetně vyhřívacího zařízení pro sušení obuvi

Gastronomie

Každý apartmán disponuje plně vybavenou kuchyňkou (vařič, lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice, kávovar, nádobí, atd.).

Ve společenské místnosti je k dispozici samoobslužný bar (nealkoi alkonápoje, točené pivo a limonáda, káva, čaj...)

Na dobré jídlo si též můžete zajít i do několika kvalitních restaurací v okolí. Nejbližší restaurace je jen 50 metrů od Apartmánů Engadin.

Během pořádání workshopů a školení zajišťujeme občerstvení po celou dobu akce.

Okolí apartmánu a Boží Dar

Boží Dar je významným centrem zimních sportů. Na obec přímo navazují lyžařské areály NOVAKO a NEKLID s kompletní nabídkou služeb pro lyžaře a snowboardisty. Skibusem lze dosáhnout lyžování na nejvyšší hoře Krušných hor – Klínovci. Obec lemují desítky kilometrů značených upravovaných běžeckých tratí. V blízkosti obce se nachází 5přeshraničních stezek s propojením do sousedního Německa s možností využití běžeckého areálu Oberwiesenthal –Fichtelberg. V posledních letech proslul hromadný veřejný závod v běhu na lyžích – Karlův běh, v květnu pak navazující závod horských kol po stopách Karlova běhu s názvem Karel bike. Oba jsou již celostátními závody s mezinárodní účastí.

V letním období nabízí Boží Dar stovky kilometrů cyklotras a značených turistických cest s propojením na německou stranu hranice. Jsou zde naučné stezky Božídarské rašeliniště a Blatenský příkop.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY ENGADIN - Boží Dar

Nejbližší ubytování v Božím Daru a okolí

Ubytování Boží Dar

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah