HOTEL ADAM - Trutnov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Jedinečný hotel Adam se nachází v historickém centru podkrkonošského města Trutnov, pár kroků od Krakonošova náměstí.

Hotel nabízí pohodlné ubytování v jednolůžkových až třílůžkových pokojích a dvou apartmánech. K dispozici je také zážitková restaurace a bar.

Hotel se širokou škálou služeb, včetně zajištení gastronomických či konferenčních akcí se přímo nabízí k realizaci jakýchkoli pracovních schůzek, školení, menších konferencí či teambuildingů.

Wifi připojení v celém objektu je pro hotelové hosty zdarma.

Parkování přímo před hotelem je zpoplatněno 150 Kč den/parkovací místo.

Vybavení a služby hotelu: transfer na letiště, praní prádla, konferenční prostory, sauna, expresní check - in/ check - out, buzení po telefonu, trezor na recepci, sekretářské služby, Wifi internet, parkování.

HOTEL ADAM ubytování v hotelu

Hotel Adam nabízí ubytování v historickém centru Trutnova v 25 – ti komfortně zařízených pokojích a čtyřech apartmánech se zpoplatněným parkováním přímo před hotelem. V ceně ubytování je zahrnuta snídaně ve formě švédskych stolů a WI-FI připojení v celém objektu zdarma.

V případě, že hledáte komfortní ubytování v Trutnově, je Hotel Adam tou správnou volbou.

Vybavení pokoje

Vlastní koupelna s vanou nebo sprchou WC Fén Satelitní TV Pracovní stůl Indivuduálně ovládané topení Telefon s přímou volbou Zvukotěsná okna Lednice Vysokorychlostní bezdrátové připojení Apartmán se skladá z obývacího pokoje a kuchyňského kouta

Recepce

Otevírací doba recepce: 06:00 - 22:00

Check-out: 11:00

Check in: 15:00 -21:00

Při příjezdu po 21:00 hod je nutné kontaktovat recepci.

Okolí hotelu a Trutnov

Město Trutnov nabízí řadu zajímavých míst k navštívení. Detailní informace Vám poskytne Turistické informační centrum na Krakonošově náměstí, pár desítek metrů od našeho hotelu. My pro Vás vybíráme alespoň několik tipů:

Galerie Draka - expozice věnovaná symbolu města Tkalcovské muzeum - zde si kromě prohlídky exponátů také sami vlastnoručně vyzkoušíte celý výrobní proces tkalcovského řemesla Stachelberg - dělostřelecká tvrz a vojenské muzeum. Pevnostní areál u obce Babí pochází z roku 1938. Muzeum Podkrkonoší Uffo - Společenské centrum Trutnov

V okolí města stojí za pozornost například Hospital v Kuksu se sochami M. B. Brauna, vyhlídková plošina na Černé hoře nebo dřevěná vyhlídka ve Rtyni. Dalšími zajímavými místy jsou třeba Dvůr Králové, Hostinné či Janské lázně.

V zimním období můžete využít blízkosti lyžařských areálů, jako jsou Janské lázně, Špindlerův Mlýn, Herlíkovice, Velká Úpa, Černý Důl a Žacléř.

Rezervovat ubytování v HOTEL ADAM - Trutnov

Nejbližší ubytování v Trutnově a okolí

Ubytování Trutnov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah