PENSION NA FORTNĚ - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Na Fortně je malý, romantický pension se nachází na nejkrásnějším místě v Českém Krumlově, na břehu řeky Vltavy na Náplavce, přímo v centru Českého Krumlova a přitom vzdálen od rušného dění krumlovské hlavní třídy. Pension sousedí s Pivovarskými zahradami a nabízí pohled na všechny památky Českého Krumlova.

Pension Na Fortně disponuje třemi stylově zařízenými pokoji. V každém pokoji je moderní koupelna se sprchovým koutem, fénem, toaletními potřebami a přezůvkami zdarma. Pokoje mají rychlovarnou konvici, snídaňové nádobí, nabídku čajů a kávy a malou lednici. Televizi nehledejte, vychutnejte si romantiku Českého Krumlova a šum řeky.

Pension nabízí bezplatné Wifi připojení v každém pokoji a možnost parkování na uzavíratelném parkovišti zdarma. Snídani za příplatek si můžete vychutnat v soukromí svého pokoje, nebo můžete využít nabídky krumlovských kaváren, které jsou od pensionu doslova pár kroků

PENSION NA FORTNĚ ubytování v pensionu

Bílý pokoj je romantický pokoj, zařízený stylovým dřevěným nábytkem a doladěn působivými textiliemi a vlněnými koberci. Od jídelního stolu se můžete kochat výhledem na řeku a kostel sv. Víta. Tento pokoj má vlastní moderní koupelnu se sprchovým koutem, fénem a toaletními potřebami. Pokoj je vybaven rychlovarnou konvicí, snídaňovým nádobím, nabídkou čajů, kávy a malou ledničkou. Tento pokoj má vlastní soukromou terasu s posezením výhledem na impozantní zámeckou věž.

Hradební apartmá se nachází v podkroví, v bývalých hradbách. Disponuje velkou manželskou postelí, dvěma pevnými lůžky a sedací soupravou. Apartmá má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, fénem, toaletními potřebami a výhledem na řeku. K pokoji patří jídelní kout se stolem a polstrovaným posezením, rychlovarnou konvicí, snídaňovým nádobím, nabídkou čajů a káv a malou ledničkou. Z apartmá je kouzelný výhled na zámeckou věž, věž kostela svatého Jošta, řeku a do pivovarských zahrad. Apartmá je zařízeno nábytkem na míru.

Pokoj pana Legnera se nachází v přízemí pensionu, má nádherný historický klenbový strop a výhled do soukromé pivovarské zahrady se sochami. Nábytek pro tento pokoj vyráběl vlastnoručně umělecký kovář pan Legner a vznikl tak jedinečný originál. Pokoj disponuje velkou manželskou postelí s kovovou plastikou slunce v čele postele, posezením, varnou konvicí, nabídkou čajů a kávy a malou ledničkou. Pokoj má vlastní, moderní koupelnu se sprchovým koutem a odděleným WC, vybavenou fénem a toaletními potřebami.

Rezervovat ubytování v PENSION NA FORTNĚ - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah