HOTEL VINOHRAD - Milotice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Vinohrad se nachází v srdci moravského Slovácka, nedaleko města Kyjov, ve vinařské obci Milotice, v areálu vinných sklípků Šidleny. Vybudován byl na původním starém sklepě jako zcela nový objekt, který svým vzezřením příjemně koresponduje s tradičním duchem zdejší sklepní historické uličky.

Hotel Vinohrad je skvělým místem pro rodinnou dovolenou, atraktivní lokalitou pro firemní večírky a kongresy, znamenitou volbou pro pořádání svatebních hostin i obřadů, a rovněž skvělým tipem pro manažerský program ozdravění životního stylu a relaxaci.

V okolí naleznete nespočet historických památek, turistických zajímavostí a možností sportovního vyžití. Můžete se vydat po moravských vinných cyklostezkách, na koně či čtyřkolky, svézt se lodí po Baťově kanále, na šlapací drezíně po staré Baťově železnici, navštívit původně renesanční zámek Milotice, ZOO v Hodoníně nebo skanzen ve Strážnici.

HOTEL VINOHRAD ubytování v hotelu

Hotel Vinohrad hostům nabízí komfortní ubytování v 11 dvoulůžkových pokojích, 3 třílůžkových pokojích a jednom DeLuxe Apartmá ve standardu ****, které je skutečným skvostem pro ty nejnáročnější klienty.

Standardní pokoje jsou vybaveny v kategorii *** superior, všechna lůžka jsou opatřena pohodlnými zdravotními matracemi, pokoje disponují vlastním sociálním zařízením a koupelnou. Dvoulůžkové pokoje s možností TWIN (s oddělenými lůžky).

DeLuxe Apartmá představuje prostorný, příjemně prosvětlený pokoj s krbovými kamny, samostatně stojící elegantní vanou a velkým společným luxusním lůžkem s výhledem na panorama vinic a zámku. Disponuje vlastní kuchyňkou, velkou koupelnu s rohovou vanou, sprchovým koutem a odděleným WC.

Recepce

od 8 do 24h

Gastronomie

Gastronomické zážitky hotelu VINOHRAD jsou soustředěny do atraktivních prostor restaurace NA VYHLÍDCE s letní terasou. Snídaně jsou podávány denně od 7.00 do 10.00 formou bufetu. Oběd či večeři si můžete vybrat ze sezónního jídelníčku, zaměřeného na klasickou moravskou a středomořskou kuchyni. Personál Vám vždy ochotně pomůže s výběrem, případně doporučí vhodné víno. Speciálně na přání pro Vás šéfkuchař připraví exklusivní menu přesně na míru Vašim představám.

Okolí hotelu a Milotice

ZAJÍMAVOSTI

Nejsou to ale zdaleka jen dobrá vína, která lákají návštěvníky do této oblasti. Moravské Slovácko je známé množstvím cyklostezek, kulturních památek i volnočasových atrakcí, příznivým klimatem a vyhlášenou pohostinností místních obyvatel. A taková charakteristika přímo vybízí ke strávení víkendu či dovolené.

Hotel VINOHRAD je tím pravým útočištěm, jestliže se chystáte příjemně záživně zkombinovat pasivní a aktivní odpočinek. Nachází se v samém centru dění – ať už se odtud vydáte na kteroukoliv světovou stranu, můžete s jistotou očekávat, že natrefíte na nějakou zajímavost.

Rezervovat ubytování v HOTEL VINOHRAD - Milotice

Nejbližší ubytování v Miloticích a okolí

Ubytování Milotice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah