APARTÁNY V TŘEBONI - Třeboň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Chystáte se na kolo nebo jen tak do lázní? Hledáte komfortní ubytování v apartmánech se zahrádkou? Chcete mít wellness, bazén a lázně 2 minuty pěšky? Naše komfortní apartmány se zahrádkou jsou pro vás tou nejlepší volbou. Máme vyskoá hodnocení hostů na cestovatelských serverech, což z nás dělá jedno z nejlepších ubytování v Třeboni.

Chystáte se na kolo nebo jen tak do lázní? Hledáte komfortní ubytování v apartmánech se zahrádkou? Chcete mít wellness, bazén a lázně 2 minuty pěšky? Naše komfortní apartmány se zahrádkou jsou pro vás tou nejlepší volbou.

Komfortní apartmány v areálu Relax park Třeboň a v blízkosti wellness a lázní Aurora. Klidné předzahrádky s posezením, vlastní parking a kolárna v ceně pobytu. Wi-Fi připojení zdarma. Ideální pro přátele nebo rodinu.

APARTÁNY V TŘEBONI ubytování v apartmánu

Apartmán Rožmberk - Ideální pro dvě osoby s možností přistýlky. Samostatný vchod, vlastní kuchyň, koupelna a WC. Možno pronajmout samostatně. S vedlejším apartmánem Svět vznikne ideální propojení pro rodinu nebo přátele.

Apartmán Svět - Svět je rovněž ideální pro dvě osoby s možností přistýlky. Má samostatný vchod, vlastní kuchyň, koupelnu a WC. Možno pronajmout samostatně. S vedlejším apartmánem Rožmberk vznikne ideální propojení pro rodinu nebo přátele.

Rezervovat ubytování v APARTÁNY V TŘEBONI - Třeboň

Nejbližší ubytování v Třeboni a okolí

Ubytování Třeboň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah