HOTEL BRUŠPERK

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Brušperk nabízí příjemné ubytování v rodinném prostředí. Nachází na historickém náměstí města Brušperk. Parkování přímo před hotelem na náměstí. Poloha hotelu je velmi výhodná k dojezdu do Ostravy cca 10 km do průmyslové zóny, Frýdku Místku 12km, tak na letiště Mošnov 8km. Město Brušperk má 3 500 obyvatel a proto tady najdete bankomat, obchod Hruška, poštu a spoustu restaurací. Brušperk nabízí krásné prostředí k procházkám a možnosti cykloturistiky... . .

Hotel Brušperk poskytuje pohodlné ubytování ve 11 pokojích s celkovou kapacitou 27 lůžek (včetně přistýlek). Tento počet zahrnuje 4 apartmány (z toho 1 apartmán s kuchyňským koutem a vlastním vchodem), 4 dvoulůžkové pokoje, 1 jednolůžkový pokoj s velkou postelí a 2 podkrovní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. Všechny pokoje jsou vybaveny internetem a televizí. Satelitní příjem je na všech pokojích kromě podkroví. Pro hotelovou klientelu lze zajistit pobyty ve Fry-relax centru (Fryčovice) vzdáleném od hotelu cca 3 km, které nabízí squash, badminton, bazén s protiproudem a masážní vanu. V hotelovém STEAK Baru hostům nabízíme naši domácí pizzu, steaky z kvalitního masa a saláty. Je zde připojení na internet - WI-FI. Snídaně se podává v naší kavárně. V létě příjemné posezení na terase před hotelem.

HOTEL BRUŠPERK ubytování v hotelu

Pokoje jsou vybaveny standardně.

Recepce

Recepce: od 8.00 hod do 17.00 hod cukrárna/kavárna od 17.00 hod do 22.00 hod Steak Bar mimo pracovní hodiny na telefonním čísle

Gastronomie

V přízemí Hotelu Brušperk se nachází cukrárna s kavárnou, ve které jsou ubytovaným hostům podávány snídaně. Stravování je zajištěno v nově vybudovaném Steak baru, který se taktéž nachází v přízemí. Steak bar nabízí příjemné komorní posezení cca pro 18 osob a speciality steakové kuchyně a pizzu. V baru je také možnost připojení na internet.

Okolí hotelu a Brušperk

Brušperk se nachází na mezi důležitými městy Severní Moravy Ostravou a Frýdkem-Místkem. V blízkosti se nachází letiště Mošnov. Město nabízí kompletní služby - bakomat, pošta a minimárket vše pár kroků od hotelu.

Rezervovat ubytování v HOTEL BRUŠPERK

Nejbližší ubytování v Brušperku a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah