APARTMÁN ŠTĚPÁNSKÁ - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (827)
  • >>> Josefov (148)
  • >>> APARTMÁN ŠTĚPÁNSKÁ - Praha

Více o apartmánu

Popis ubytování

Chcete bydlet přímo v centru Prahy a zažít tak mimo jiné také její večerní atmosféru? Pak naše apartmány ve Štěpánské jsou pro vás ideálním místem k ubytování.

Dům je situován přímo naproti známému pražskému hotelu Radisson Blue Alcron, 50m od Paláce Lucerna a Václavského náměstí - centra nočního dění v Praze. V apartmánech je nové, velmi pěkné vybavení, které plně vyhovuje i požadavkům náročnější klientely. Vhodné pro ubytování větších rodin nebo skupiny přátel až do 7-mi osob. Staré Město je vzdáleno 5 minut chůze.

APARTMÁN ŠTĚPÁNSKÁ ubytování v apartmánu

Složení pokojů: obývací pokoj s dvoulůžkem, dvě ložnice (2+3 lůžka), hala, koupelna s vanou, fénem na vlasy a pračkou, samostatná toaleta s bidetovou sprchou.

V příjemně zařízené kuchyni s jídelním koutem naleznete sporák s troubou a sklokeramickou deskou, myčku, chladničku, mikrovlnnou troubu, varnou konvici, překapávač, toastovač a mnoho dalšího. Kompletní sady nádobí jsou samozřejmostí. Káva a čaj jsou našim hostům k dispozici zdarma, stejně tak jako veškeré potřebné potřebné saponáty, utěrky, mýdlo, ručníky, osušky, ložní prádlo atd.

Další vybavení apartmánu: velká LCD/TV/satelitní programy, CD/DVD přehrávač, počítač s neomezeným přístupem k internetu, Wi-Fi internetové připojení, velký sejf kam se vejde více než jen doklady a peněženka, telefon pro místní volání zdarma. Dále zde naleznete sušák na prádlo, žehličku a žehlicí prkno. Mycí prostředky a saponáty jsou k dispozici zdarma.

Gastronomie

V blízkosti apartmánu se nachází celá řada restauračních zařízení, která nabízí pestrou paletu pokrmů české i světové kuchyně.

Okolí apartmánu a Praha

Dům je situován přímo naproti známému pražskému hotelu Radisson Blue Alcron, 50m od Paláce Lucerna a Václavského náměstí - centra nočního dění v Praze. V apartmánech je nové, velmi pěkné vybavení, které plně vyhovuje i požadavkům náročnější klientely. Vhodné pro ubytování větších rodin nebo skupiny přátel až do 7-mi osob. Staré Město je vzdáleno 5 minut chůze.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN ŠTĚPÁNSKÁ - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah