CHATA POD HÁJKEM - Horní Branná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Nabízíme kvalitní ubytování v areálu ekologické farmy - v krásné obci Branná - na úpatí Krkonoš. Obec se nachází mezi dvěma turistickými centry - městečkem Jilemnice a Vrchlabí.

Pro menší skupinky a náročnější klientelu nabízíme ubytování v rodinných apartmánových pokojích v Penzionu Pod Hájkem. Oba objekty jsou od sebe vzdáleny cca 50 m. V přízemí Penzionu je prostorná nekuřácká farmářská restaurace, určená ke stravování nejen hostů z Penzionu, ale i hostů z Chaty Pod Hájkem. Vaříme z lokálních surovin pravou domácí kuchyni, kterou ocení milovníci zdravé stravy i milovníci poctivého jídla z masa. Muží ocení fortelnou "chlapskou" stravu z hovězího masa, pro ženy jsou připravena jídla ze zeleniny, obilnin a pseudoobilnin, dětem uvaříme chutná lehká jídla z telecího masa. Maso je z faremního bio-chovu. Ostatní suroviny pocházejí převážně od dalších spřátelených farem.

Pro větší skupiny nabízíme pronájem celé rekreační chalupy s názvem Chata Pod Hájkem. Chata disponuje 16 ti lůžky v pěti ložnicích, společenskou místností a vlastní kuchyní

Součástí areálu je samostatně stojící wellness - vířivka, infrasauna, odpočívárna, sprcha. Hosté mají k dispozici krytý venkovní bazén, zahradu, dětské hřiště. Parkování je zajištěno na oploceném pozemku.

CHATA POD HÁJKEM ubytování v chalupě

Penzion disponuje 3 rodinnými apartmány. Každý apartmán má 2 ložnice (hlavní ložnici a ložnici v mezonetu) s vlastním sociálním zařízením (koupelna se sprchou, umyvadlem a WC). Apartmány jsou umístěny v prvním patře penzionu. V přízemí je prostorná nekuřácká restaurace, která slouží ke stravování hostů ubytovaných areálu farmy. Jiní hosté nemají do restaurace přistup. Parkování je zajištěno před penzionem. Celý areál je oplocen. Ubytování je poskytováno se snídaní či polopenzí, lze dojednat i plnou penzi, tj. včetně obědů nebo obědových balíčků. Vaříme z lokálních surovin poctivou domácí kuchyni. Použité suroviny jsou buď přímo z farmy a nebo od dalších spřátelených faremních dodavatelů.

Vybavení apartmánů:
Dva apartmány mají v hlavní ložnici velké dvoulůžko a 2 samostatná lůžka, v mezonetu dvoulůžko a 1 samostatné lůžko (celkem tedy 7 lůžek). Jeden apartmán má v hlavní ložnici velké dvoulůžko a 1 samostatné lůžko, v mezonetu 1 velké dvoulůžko a 1 samostatné lůžko - celkem 6 lůžek. Všechny pokoje mají samostatnou koupelnu s WC, šatní skříň, zrcadlo, věšáky, noční stolek, taburetky. Hosté mohou využívat samostatně stojícího wellness - s vířivkou, infrasaunou a odpočívárnou. Dále je u penzionu venkovní posezení (zahrádka), dětské hřiště a venkovní krytý bazén.

Chalupa: společenská místnost - jídelní stoly a židle pro 20 osob, BTV, stolní fotbal, kuchyně - el. sporák, mikrovlnka, myčka nádobí, varná konvice, kávovar, lednice, mraznička, topinkovač, nádobí, koupelna - WC, vana, umyvadlo, pračka. Patro: 5 ložnic - 1× dvoulůžková, 2× třílůžková (jednolůžko + palanda), 2× čtyřlůžková (dvoulůžko + palanda). Celkem 16 lůžek, možno přidat 4 přistýlky, WC, koupelna (vana, umyvadlo).

Zastřešená pergola: zahradní nábytek, gril, ruské kuželky, Zahrada: dětské houpačky, skluzavka, prolézačka, trampolína, krytý bazén 4×8 m, Parkoviště: pro cca 6 osobních aut, Wellness: infrasauna, vířivka, sprcha, odpočívárna (wellness je pronajímáno zvlášť), Celý areál je oplocen.

Recepce

dle dohody

Gastronomie

V chalupě je plně vybavená kuchyně, kde mají hosté možnost samostatného vaření. 50 m od chalupy - farmářská restaurace v Penzionu Pod Hájkem. Vaříme z lokálních surovin pravou domácí kuchyni, kterou ocení milovníci zdravé stravy i milovníci poctivého jídla z masa. Muži ocení fortelnou "chlapskou" stravu z hovězího masa, pro ženy jsou připravena jídla ze zeleniny, obilnin a pseudoobilnim, dětem uvaříme chutná lehká jídla z telecího masa. Maso je z faremního bio-chovu. Ostatní suroviny pocházejí převážně od dalších spřátelených farem.

Okolí chalupy a Horní Branná

V okolí jsou cyklistické, turistické a běžkařské tratě. Lyžařské vleky jdou cca 3 km ve Vrchlabí, Herlíkovicích a Benecku.

Rezervovat ubytování v CHATA POD HÁJKEM - Horní Branná

Nejbližší ubytování v Horní Branné a okolí

Ubytování Horní Branná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah