PENSION RÁJ - Zahrádky

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Ráj, původně venkovský statek, dnes moderní penzion je situován na lesnatém úpatí Vlhoště v půvabném Máchově kraji 17 km od Máchova jezera.

Penzion je umístěn v rozlehlé zahradě, v krásném a klidném prostředí. V zahradě je umístěn zahradní gril s možností pořádání různých akcí. V samotném penzionu je k dispozici restaurace s barem, stylová vinárna s původními klenbami s kapaciotou 60 míst; salonek v secesním stylu s Muchovými obrazy, 12 místnou tabulí a vyřezávanými židlemi; selská jizba s kapacitou 60 míst, přímo propojená s krytou zahradního terasou se zahradním krbem pro letní oslavy a večírky s grilováním a možností živé hudby s kapaciou 40 míst.

Dále disponuje specializovanou učebnu s kapacitou 35 míst, samostatnou konferenční místnost s kapacitou 50 míst a salonek pro porady s kapacitou 12 míst.

Penzion je díky lokalitě, ve které se nachází ideálním místem i pro dovolenou s dětmi.

Gastronomie

V restauraci nabízíme výběr z hotových jídel nebo z jídel připravovaných na objednávku. Součástí restaurace je i letní obsluhovaná terasa s příjemným posezením.

Při pořádání rodinných i firemních oslav Vám rádi sestavíme menu dle vašich chutí a přání. Všechny společenské akce je možné pro krásnou atmosféru a maximální komfort uspořádat v separovaných, stylových prostorách penzionu.

Okolí pensionu a Zahrádky

Romantická krajina s pískovcovými skalami, borovými lesy a řadou rybníků vybízí k pěším tůrám a cykloturistice. Blízká historická města Litoměřice, Úštěk, Kravaře či hrady a zámky Ploskovice, Zákupy, Bezděz a jiné, jsou vhodné pro autoturistiku

Penzion je umístěn ve vlastní zahradě jejíž součástí jsou dráha na pétanque, ruské kuželky, terasa se zahradním krbem a grilem či soukromé parkoviště. V samotném penzionu nabízíme ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích se sociálním zařízením, jídelnu s celodenním provozem, stylovou vinárnu, salonek a učebnu.

Rezervovat ubytování v PENSION RÁJ - Zahrádky

Nejbližší ubytování v Zahrádkách a okolí

Ubytování Zahrádky

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah