PENSION CELESTÝNA - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Celestýna představuje kvalitní ubytování s rodinou atmosférou na okraji Prahy. Naše pokoje jsou komfortně vybaveny, vhodné i pro náročné klienty.

Pension Celestýna představuje kvalitní ubytování s rodinou atmosférou na okraji Prahy. Každý z našich luxusních pokojů je vybaven zcela ojediněle a má svůj unikátní dekor v klasickém i moderním stylu.

Hosté mohou využít atria, kde mohou relaxovat a společně se bavit s přáteli. Hosté zde navíc mohou konzumovat neomezené množství kávy a čaje. Z atria je vchod na zahradu pensionu, kde se nachází venkovní bazén.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

PENSION CELESTÝNA ubytování v pensionu

Pension Celestýna nabízí ubytování v celkem devíti pokojích, jednom jednolůžkovém, šesti dvoulůžkový a dvou čtyřlůžkových pokojích. Všechny pokoje jsou vybaveny televizí a vlastním sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou.

Gastronomie

Hosté si mohou objednat snídani, která je podávána v atriu pensionu.

Okolí pensionu a Praha

Hl. město Praha nabízí vše na co si vzpomenete. Navštivte historické centrum – Václavské náměstí, Staroměstské náměstí (Orloj), a spousty dalších turisticky atraktivních míst, kterých Praha nemá nedostatek. Projděte se podél Vltavy nebo rovnou vyplujte na okružní jízdu, přejděte Karlův most, navštivte Petřín, Vyšehrad, Hradčany, Žižkovskou televizní věž a spousty jiných krásných míst.

Rezervovat ubytování v PENSION CELESTÝNA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah