PENSION INGE - Vyšší Brod

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Inge se nachází v klidné části města Vyšší Brod (v oblasti Lipensko, nedaleko obce Lipno nad Vltavou), nedaleko cisterciáckého kláštera a nabízí ubytování v 7 pokojích s celkovou kapacitou 23 osob.

Pokoje jsou umístěny ve dvou budovách, vzdálených od sebe 100m. Všechny pokoje mají samostatné WC s koupelnou. Pokoje jsou vybaveny ledničkou a TV SAT. Parkování osobních aut je možné přímo u pensionu.

Pension je vhodný jak pro vodáky, rybáře nebo cyklisty, tak pro rodiny s dětm

Pension Inge 1

V této budově jsou k dispozici 2 pokoje pro 2 - 4 osoby a restaurace V restauraci podáváme snídaně a teplá jídla po celý den. Parkování přímo u pensionu.

Pension Inge 2

Tento pension byl v roce 2004 zrekonstruován a v současné době nabízí 2 pokoje pro 2 - 4 osoby a 2 dvoulůžkové pokoje a 1 pokoj třílůžkový. Pension je umístěn ve velké zahradě přímo u řeky Vltavy s výhledem na vyšebrodský klášter. Tuto zahradu je možno využívat pro váš odpočinek nebo ke grilování. V přízemí je k dispozici společenská místnost a kuchyňka pro přípravu snídaní (vč. základního vybavení: příbory, hrnky, talíře apod.) Parkování aut je zajištěno v oplocené zahradě pensionu.

Snídaně vám můžeme zajistit v restauraci - pensionu Inge 1, vzdálené 100 m.

Gastronomie

Restaurace Inge se nachází na břehu řeky Vltavy v těsné blízkosti vyšebrodského kláštera. Přímo u restaurace je vybudováno nové parkoviště pro 60 osobních aut a 3 autobusy. Toto parkoviště slouží i pro návštěvníky kláštera.
V restauraci nabízí tradiční jídla české kuchyně včetně hotových jídel (guláš, svíčková na smetaně, vepřová pečeně…). Čepujeme světlé budějovické pivo Budvar.
Svou kapacitou 70-ti míst v zimní zahradě s výhledem na řeku Vltavu, 34 místy v restauraci a 15- ti místy v salonku je vhodná i ke stravování zájezdů, rodinných oslav a firemních setkání. V letním období je možné posedět na terase před restaurací s kapacitou 30 osob.

Rezervovat ubytování v PENSION INGE - Vyšší Brod

Nejbližší ubytování ve Vyšším Brodě a okolí

Ubytování Vyšší Brod

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah