PENZION GUSTAV KRAUS - Litomyšl

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Kraus je rodinný pension, který nabízí ubytování a je vzdálen 100m od historického centra města Litomyšl.

Garantujeme *** evropský hotelový standart ubytování s uzamčeným parkovištěm.

Kapacita pensionu: 12 lůžek

1× dvoulůžkový s oddělenými lůžky

2× třílůžkový

1× rodinné apartmá pro 4 osoby s kuchyňkou

Parkování pro hosty je zajištěno zdarma v uzamčeném areálu hlídaném kamerovým systémem. Pro kola je k dispozici úschovna.

Všechny pokoje mají přístupnou terasu, vybavenou zahradním nábytkem pro odpočinek s výhledem na renesanční zámek v Litomyšli.

PENZION GUSTAV KRAUS ubytování v pensionu

Pokoje jsou nekuřácké, prostorné a zařízené moderním nábytkem. Každý pokoj je vybaven samostatnou koupelnou s toaletou, sprchou, , vysoušečem vlasů a některé i bidetem. Na každém pokoji je LCD televize se satelitním příjmem a připojení k internetu pomocí WIFI. Třílůžkové pokojie jsou vybeveny varnou konvicí s hrnečky pro přípravu teplého nápoje. Čtyřlůžkový apartmá má vlastní vybavenou kuchyňku.

Recepce

Provozní doba

Hosté se mohou ubytovat od 14 do 22 hodin. Uvolnit pokoj je nutné nejpozději do 10 hodin. Časy příjezdu a odjezdu je možno dle možnosti individuálně dohodnout.

Gastronomie

Snídaně servírujeme kontinentální přímo v jídelně pensionu.

Okolí pensionu a Litomyšl

Renesanční zámek zapsán na Seznam UNESCO, kde je mimo jiné Městská galerie, rodný byt Bedřicha Smetany nebo Museum antického sochařství a architektury se stálou exposicí soch Olbrama Zoubka, klášterní zahrady s výhledem na Litomyšl, Smetanův dům, pomník Bedřicha Smetany, pomník Aloise Jiráska, regionální museum a kostel Nalezení svatého Kříže, gotická Radniční věž.

1. Pension Kraus 2. Renesanční zámek zapsán na Seznam UNESCO, kde je mimo jiné Městská galerie, rodný byt Bedřicha Smetany nebo Museum antického sochařství a architektury se stálou exposicí soch Olbrama Zoubka 3. Klášterní zahrady s výhledem na Litomyšl 4. Smetanův dům 5. pomník Bedřicha Smetany 6. pomník Aloise Jiráska 7. Regionální museum a kostel Nalezení svatého Kříže 8. gotická Radniční věž

Litomyšl a volný čas:

Krytý bazén, venkovní koupaliště, jízda na koni, bowling, spinning, kart arena, tenisová hala a kurty, squash, zimní stadion, fitness centra, kulečníková herna, horolezecká stěna, půjčovna kol, paintball, vyhlídkové lety.

Výlety do okolí:

zámek Nové Hrady, hrad Svojanov, hrad Košumberk, rozhledna Andrluv chlum a Kozlovský kopec, růžový palouček, skanzen Veselý kopec, Nedošínský háj, Toulovcovy maštale. Cyklobus po okolí s cyklostezkami

Rezervovat ubytování v PENZION GUSTAV KRAUS - Litomyšl

Nejbližší ubytování v Litomyšli a okolí

Ubytování Litomyšl

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah