PENZION PANTER - Černá v Pošumaví

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Panter nabízí ubytování s výhledem na jezero.

Penzion Panter leží v obci Horní Planá, na dohled od jezera Lipno. Jedná se o rodinný penzion s dvou až čtyřlůžkovými pokoji a apartmány. Součástí penzionu je uzamykatelná kolárna, oplocená zahrada s venkovním bazénem, ohništěm, grilem a posezením. Pro děti je připraveno pískoviště, houpačka a skluzavka. Parkování na oploceném pozemku u penzionu.

PENZION PANTER ubytování v pensionu

K dispozici jsou dvou až čtyřlůžkové pokoje a dvou až čtyřlůžkové apartmány. Některé z nich mají vlastní balkón. Všechny pokoje i apartmány jsou vybaveny vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC, na pokojích je lednice, rychlovarná konvice a mikrovlnná trouba, v apartmánech naleznete kuchyňskou linku s lednicí, varnou deskou, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí.

Gastronomie

K ubytování v pokojích lze objednat snídani, hosté v apartmánech mohou využít vlastní kuchyňky. Nejbližší restaurace je vzdálena cca 1 km.

Okolí pensionu a Černá v Pošumaví

Okolí jezera Lipno skýtá mnohé možnosti sportovního i rekreačního vyžití - koupání v jezeře, jízda na koni, zapůjčení lodě či raftu, surfování, rybaření, tenis. Vydat se můžete i po turistických trasách nebo cyklostezkách.

Rezervovat ubytování v PENZION PANTER - Černá v Pošumaví

Nejbližší ubytování v Černé v Pošumaví a okolí

Ubytování Černá v Pošumaví

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah