PENZION BENEŠOVA HORA - Stachy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný penzion Benešova Hora se nachází v šumavské přírodě v blízkosti obce Vacov cca 5 km pod Javorníkem na Šumavě. Jsme tu pro všechny, kdo si chtějí odpočinout na zdravém vzduchu. Nabízíme pohodový pobyt pro rodiny s dětmi, ale i pro jednotlivce hledající klid či relax po sportovním vyžití (jízda na kole - turistika, golf... v zimě lyžování).

Pro větší společnost je k dispozici propojení se salónkem - vhodné pro pořádání společenských i firemních večírků, rautů či svatebních hostin. Salónek je zároveň uzavíratelný a tudíž vhodný i pro uzavřenou společnost, firemní školení, rehabilitační pobyty nebo pobyty spojené např. s jógou, aerobikem...

Pro děti máme připraveno pískoviště i s kyblíky a lopatkami, houpačky a skluzavku – pro mrňousy k dispozici nafukovací bazének na léto... a uvnitř další hračky a deskové hry...

PENZION BENEŠOVA HORA ubytování v pensionu

K ubytování je pro hosty připraveno 32 lůžek - 7 dvoulůžkových pokojů, 2 apartmány třílůžkové s balkónem a 3 apartmány čtyřlůžkové. Apartmány se skládají ze dvou pokojů. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, vybavené ručníky s osuškou, mýdlem a sprchovým gelem. Pokoje jsou střízlivě zařízeny nábytkem z masívního smrku – působí příjemně a útulně.

Najdete tu vše pro zdravý spánek, nábytek z přírodních materiálů, antialergenní peřiny a polštáře a zdravotní matrace. Pro mrňousky půjčíme 2 dětské postýlky + stupínky do koupelny. Na pokoji je k dispozici TV a také je zde možnost připojení k internetu pomocí WiFi.

Gastronomie

Samotná restaurace má kapacitu 35–40 míst, kde si naši hosté mohou vybrat ze široké nabídky jídel. Restauraci otvíráme i pro veřejnost. V restauraci je příjemné nekuřácké prostředí a samozřejmostí je také bezbariérový přístup.

V létě si stačí sednout ven na terasu a relaxovat třeba u dobrého vína z Moravy z rodin. vinařství. Můžete zkusit i grilovat – máme tu připraveny 2 venkovní grily a nebo si vemte klobásu či buřtík od místního řezníka a opečte si ho na ohni či čerstvé ryby z místního pstruhařství.

Okolí pensionu a Stachy

Nedaleký Javorník je vysoký 1 066 m. n. m. , nyní s nově rekonstruovanou a nastavěnou Klostermannovou rozhlednou, ze které lze shlédnout téměř celou Šumavu. Pod rozhlednou se nachází rotunda sv. Antonína – ochránce nemocných a proslulé léčebné kameny Sluneční a Měsíční. Tady jsou připraveny značené krátké výlety vhodné pro rodiny s dětmi. Necelý 1 km od penzionu ve vesničce Rohanov můžete objevit roubená stavení a po dalším necelém km se dostanete k přírodnímu koupališti.

Rezervovat ubytování v PENZION BENEŠOVA HORA - Stachy

Nejbližší ubytování ve Stachách a okolí

Ubytování Stachy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah