PENZION U HRABĚNKY - Petrovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Nabízíme kvalitní ubytování v blízkosti obce Sloup a města Blanska. Rodinný penzion v Moravském krasu se nachází na hranici chráněné krajinné oblasti Moravský kras v malé obci Petrovice. Svou polohou a umístěním je ubytování ve Sloupě ideálním místem pro cyklisty, turisty i rodiny s dětmi, kteří se chystají vydat za krásami Moravského krasu. Můžete se vydat na kole i pěšky do nedalekých Punkevních jeskyní, propasti Macocha a dalších atrakcí Moravského krasu. Ubytování v blízkosti propasti Macocha a Sloupsko-Šošůvských jeskyní je vhodné pro rodiny s dětmi, tak pro pořádání firemních akcí.

Nabízíme ubytování v Moravském krasu v klidném rodinném prostředí, relaxaci v našem privátním wellness, vyjížďky na koních do okolní přírody a odpočinek na venkově. Náš rodinný penzion v Moravském krasumá k dispozici 10 pokojů.

PENZION U HRABĚNKY ubytování v pensionu

3 dvoulůžkové pokoje 2 dvolůžkové pokoje s možností přistýlky 2 jednopokojové apartmá se samostatnou kuchyňkou a s možností až 2 přistýlek 2 doupokojové apartmány až pro 4 osoby 1 dvoupokojový apartmán s kuchyňkou až pro 6 osob Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV a volně dostupné wifi připojení na internet.

Gastronomie

V objektu se nachází restaurace.

Rezervovat ubytování v PENZION U HRABĚNKY - Petrovice

Nejbližší ubytování v Petrovicích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah