PENZION HANA SLADOVÁ - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Útulný rodinný penzion Sladová nabízí celoroční ubytování ve dvoulůžkových a třílůžkovém pokoji. Penzion je umístěn v centru města Český Krumlov a všechny turistické aktivity jsou vzdáleny jen pár minut chůze. Budova penzionu představuje šetrně zrekontruovaný historický dům ze 17. století.

Penzion Sladová poskytuje ubytování ve zrekonstruovaném památkově chráněném renesančním domě v centru města. Celoročně disponujeme 4 dvoulůžkovými a 1 třílůžkovým pokojem. Některé pokoje nabízejí výhled na státní hrad a zámek Český Krumlov.

Celý penzion je pokryt kvalitním Wi-Fi internetovým přípojení, které je zcela zdarma.

Pro klienty je k dispozici společenská místnost v přízemí, která slouží i jako jídelna pro podávání snídaní. Nabízíme také samoobslužný minibar a společný kuchyňský kout, který je možné neomezeně využívat během pobytu.

Díky výborné poloze tohoto penzionu máte v dosahu max. 10-ti minut chůze všechny turisticky vyhledávané cíle Českého Krumlova, např. Státní hrad a zámek Český Krumlov, Regionální muzeum, Egon Schiele art centrum, Wax muzeum, náměstí Svornosti, Otáčivé hlediště, Městské divadlo, Muzeum útrpného práva, Muzeum vltavínů, pivovar Eggenberg, fotografické muzeum Atelier Seidel a mnohé další.

PENZION HANA SLADOVÁ ubytování v pensionu

Všechny pokoje umístěné v penzionu Sladová jsou vybavené samostatnými, nově zrekonstruovanými koupelnami s WC, pohodlnými manželkými nebo oddělenými postelemi, barevnými televizory, leničkami, pohodlnými koženkovými křesly k posezení a dostatkem úložného prostoru pro šatstvo.

Samozřejmostí vybaveností pokojů jsou lůžkoviny a ručníky s osuškami.

Jeden dvoulůžkový pokoj se nachází v přízemí penzionu a je vhodný pro hůře se pohybující klienty.

V prvním patře se nachází dvoulůžkový pokoj poskytující výhled na státní hrad a zámek Český Krumlov. Sousedí s třílůžkovým pokojem ve kterém je možnost přistýlky.

Nejromantičtěji se budete cítit ve dvou dvoulůžkových pokojích v podkroví penzionu. Jeden z nich umožňuje přidání přistýlky. Druhý má zcela oddělená samostatná lůžka.

Gastronomie

Připravujeme snídaně, jsou v ceně pobytu.

Okolí pensionu a Český Krumlov

Ihned po opuštění penzionu se ocitnete přímo v malebném historickém centru Českého Krumlova, kde můžete obdivovat historické památky a využívat nepřeberné množství kulturních aktivit, které město nabízí. S výběrem náplně pro Váš volný čas Vám rádi pomůžeme poskytnutím mapy centra města. Doporučujeme navštívit místní informační centrum, které se nachází pouze pár metrů od penzionu na náměstí.

Rezervovat ubytování v PENZION HANA SLADOVÁ - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah