PENZION POD PRALESEM - Lenora

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Pod pralesem se nachází uprostřed panenské přírody v Zátoni na Šumavě skutečně pod pralesem a to Boubínským. Penzion je vhodný především pro rodiny s dětmi, na které tu čeká dětský koutek se spoustou hraček, zahrada za penzionem, ping pongový stůl, trampolína, pískoviště, houpadla, odrážedla a další.

Těšit se můžete také na naše dva kozlíky, kteří jsou na zahradě hned vedle penzionu. Na své si tu však přijdou i páry, které od nás mohou podniknout spousta výletů na všechny světové strany a vždy najdou nějaké zajímavé místo. S výlety Vám rádi poradíme.

V zimě jsme skvělý výchozí bod pro lyžaře i běžkaře. Lyžovat se můžete vydat do 3 km vzdálené Horní Vltavice, nebo ještě o 2km dál do Kubovy Huti, nebo na druhou stranu 5km do Českých Žlebů nebo do 15km vzdáleného německého Mitterdorfu, kde můžete platit v českých korunách a zalyžují si zde i náročnější lyžaři. V některých z těchto středisek Vám můžeme zařídit slevu na skipasy.

PENZION POD PRALESEM ubytování v pensionu

Penzion disponuje 10 pokoji od dvoulůžkových až po šestilůžkové apartmíny. Celková kapacita je až 35 lůžek. Pokoje mají vlastní sociální zařízení.

Recepce

Od 15.00 do 18.00

Gastronomie

Pobyt je možné rezervovat se sníaní, nebo s polopenzí

Rezervovat ubytování v PENZION POD PRALESEM - Lenora

Nejbližší ubytování v Lenoře a okolí

Ubytování Lenora

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah