PENZION BAZALKA - Jablonec nad Nisou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Bazalka je umístěn v krásném a klidném prostředí vilové čtvrti s výhledem na Jablonec nad Nisou. Je vhodný pro rekreaci v Jizerských horách, víkendové pobyty pro relaxaci a zároveň pro služební a firemní akce. V blízkém okolí je les pro příjemné procházky.

V Jablonci nad Nisou můžete využít plno možností k relaxaci a odpočinku jak v zimě, tak v létě. Můžete navštívit i místní muzeum skla a bižuterie. V dojezdové vzdálenosti 10km je také historicky zajímavé město Liberec (spojení jak autobusy, tak tramvají).

Pro ubytované hosty je k dispozici Internet zdarma (využití bezdrátového připojení k síti internet wi-fi). Parkování je zajištěno v zadní části domu a proti neoprávněnému vniknutí je chráněno vraty.

V suterénu jsou prostory k dalším aktivitám nebo pronájmu (hudební a fimové večery, výstavy).

Máme místnost pro úschovu lyží a kol. Venkovní posezení za domem. K dipozici je i postýlka, vanička a židle pro děti do 2 let. Parkování pod uzamčením ve dvoře.

PENZION BAZALKA ubytování v pensionu

V nabídce Penzionu Bazalka je celkově 5 pokojů, z toho jeden apartmán. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením s WC a sprchou. Penzion má kapacitu 17 míst. Na pokojích je k dispozici TV, varná konvice, čajový servis a lednička.

Recepce

Chtěli bychom požádat o domluvení příjezdu. Správce bydlí 5 minut od penzionu

Gastronomie

V přízemí je k dizpozici zařízená kuchyně, společenská a jídelní místnost (dříve restaurace) s krbem a salónkem s osobitou výzdobou. Je zde možnost příjemně posedět a možnost uspořádat jak firemní, tak soukromé akce. V zimních obdobích se v těchto prostorách netopí. Tyto prostory jsou k dispozici pouze přes léto. V případě ubytování větší skupiny lidí a využití těchto prostor - cena za pronájem těchto prostor jsou 3000 Kč za noc.

Okolí pensionu a Jablonec nad Nisou

Poloha penzionu je vhodná mimo jiné pro pěší a cykloturistiku. V blízkosti penzionu je bazén, bowling, lyžařské vleky, přehrada, squash centrum, Babylon...

Rezervovat ubytování v PENZION BAZALKA - Jablonec nad Nisou

Nejbližší ubytování v Jablonci nad Nisou a okolí

Ubytování Jablonec nad Nisou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah