UBYTOVÁNÍ U SCHWARZENBERSKÉ HROBKY - Domanín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování "U hrobky" se nachází v blízkosti Schwarzenberské hrobky ve městě Třeboň.

Ubytování „U hrobky“ se nachází v blízkosti Schwarzenberské hrobky (asi 400 m) ve městě Třeboň. Je ideální pro páry, rodiny s dětmi i turisty, kteří přijeli poznat krásnou krajinu Třeboňska. Třeboňsko je vyhledávanou lokalitou pro milovníky přírody, cyklisty i vodáky. Ubytování najdete mezi rybníkem Svět a Opatovickým rybníkem.

Ve volném čase si posedíte na zahradě, kde je i možnost grilovat. Cyklisté ocení vyhrazený prostor pro bezpečné odložení kol. U objektu je možné zaparkovat dvě auta. Rádi Vás přivítáme v Ubytovaní U hrobky!

Rádi vám zajistíme stravování formou snídaně, kterou lze přiobjednat k ubytování dle domluvy. Snídaně jsou podávány přímo ve Vašem pokoji. Celodenní stravování je potom možné v okolních restauracích a hospůdkách, kde si pochutnáte na českých i zahraničních pokrmech.

UBYTOVÁNÍ U SCHWARZENBERSKÉ HROBKY ubytování v pensionu

Během celého roku je Vám k dispozici podkrovní apartmán pro 4 až 6 osob, s vlastním vchodem. Součástí apartmánu jsou dvě ložnice a kuchyň. Obě ložnice jsou vybaveny manželskou postelí, v jedné z nich najdete navíc i rozkládací gauč pro dvě osoby. Ve větší ložnici se nachází také televize se satelitním příjmem a kuchyňský kout, který je vybaven elektrickým sporákem s troubou, mikrovlnnou troubou, lednicí, a rychlovarnou konvicí. V apartmánu nechybí koupelna se sprchovým koutem a toaletou. V apartmánu je dostupné bezplatné WiFi připojení na internet.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ U SCHWARZENBERSKÉ HROBKY - Domanín

Nejbližší ubytování v Domaníně a okolí

Ubytování Domanín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah