PENZION U KRÁLÍKŮ - Kurdějov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný penzion U Králíků s celoročním provozem se nachází v Kurdějově, v malé vinařské vesničce na jižní Moravě. Jsme ve vzdálenosti pouhé 3 km od dálničního sjezdu (Exit 24) dálnice D2 Brno - Bratislava. Pro naše hosty máme připraveno 22 vkusně zařízených pokojů. Disponujeme vlastním uzamykatelným parkovištěm pro bezpečné parkování aut přímo ve dvoře penzionu. Individuálním přístupem ke každému z hostů se snažíme vytvořit pocit domácí atmosféry, klidu a pohody. Chtěli bychom upozornit hosty, že v penzionu se mohou ubytovat děti ve věku 6 +. Bohužel neakceptujeme platební karety, platba pouze v hotovosti. Nejbližší bankomat 4 km.

Rodinný penzion s celoročním provozem v malé vinařské vesničce Kurdějov na jižní Moravě. Nabízíme svým hostům ubytování a posezení ve vinném sklepě. Pokoje jsou kompletně vybavené, každý s vlastním sociálním zařízením, sprchou, TV+SAT, ledničkou. Parkování osobních aut je v uzamykatelném dvoře. Chtěli bychom upozornit hosty, že v penzionu se mohou ubytovat děti ve věku 6 +. Bohužel neakceptujeme platební karety, platba pouze v hotovosti. Nejbližší bankomat 4 km.

PENZION U KRÁLÍKŮ ubytování v pensionu

Každý pokoj je kompletně vybavený, sociální zařízení je samozřejmostí. TV + SAT na každém pokoji, WIFI - zdarma v celém penzionu. Na všech pokojích je hostům k dispozici malá lednička.

Pro hosty máme připravené jednolůžkové pokoje, 2-3 lůžkové pokoje i pokoje rodinného typu - 2×2 ložnice.

Pokoje jsou vkusně zařízené, prostorné, některé jsou vybavené malým posezením - sedací soupravou.

Chtěli bychom upozornit hosty, že v penzionu se mohou ubytovat děti ve věku 6 +

Recepce

Provozní doba recepce je dle momentální situace a dle potřeby hostů. Recepce slouží i jako & . 34; naše malé infocentrum& . 34; . Hosté si u nás mohou vzít různé prospekty a koupit turistickou známku, poradíme i typ na výlet.

Gastronomie

V restauraci, která je součástí penzionu se podávají snídaně pro ubytované hosty, večeře, po domluvě i obědy nebo odpolední občerstvení. Podáváme jídla minutkového typu a preferujem českou kuchyni. Při delším pobytu nabízíme i jídla regionální.

Okolí pensionu a Kurdějov

-Lednice: zámek, Minaret, Tři grácie, botanická zahrada a zámecký park

- Valtice: zámek, valtické vinné podzemí

-Mikulov: hraniční přechod, zámek, svatý kopeček, židovké staré město

- Brno: stré město, Špilberk, Petrov, BVV, Grand-Prix

- Bučovice, Slavkov, Milotice

- Blansko: propast Macocha, Moravský kras, kateřinská jeskyně, Punkva

- monžství cyklostezek, vinné stezky,

Rezervovat ubytování v PENZION U KRÁLÍKŮ - Kurdějov

Nejbližší ubytování v Kurdějově a okolí

Ubytování Kurdějov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah