U TŘÍ VOLŮ - Býkovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel U Tří volů nabízí komfortní pobyt s bazénem v přírodě, v malebné vesnici. Uvidíte kopce, ze kterých je vidět široko daleko, ale i krásná údolí s rybníky a pravým vodním mlýnem s možností prohlídky, krmením ovcí a koz a příjemného posezení nad hladinou rybníka.

Hotel U Tří volů najdete uprostřed obce Býkovice, na rozhraní Českomoravské vrchoviny a Jižní Moravy. Sic venkovské přec komfortní ubytování láká především k poznávacím výletům, nedaleko odtud se nachází Moravský kras a propast Macocha. Užijí si tady pěší turisté, cyklisté, rybáři i ti, kteří přijedou jen tak lenošit a odpočívat. Hotel nabízí ubytování v pokojích o více kategorií včetně budovy starobylého funkčního mlýna. Celková kapacita je 55 lůžek. K podniku patří vlastní restaurace v selsko-industriálním stylu, bazén se slunnou terasou a parní saunou i prostory pro firemní akce. Snídani dostanete v ceně noclehu, domácího mazlíčka s vámi ubytují za poplatek. Při příjezdu autem máte k dispozici bezplatné parkoviště hlídané kamerovým systémem.

U TŘÍ VOLŮ ubytování v hotelu

Pokoje se dělí na prostorné Deluxe s vlastní koupelnou a balkonem, podkrovní pokoje Comfort také s vlastní koupelnou, pokoji Economy se sdílenou koupelnou na chodbě a kuchyňským koutem. V typu Comfort nabízíme apartmán až pro 8 osob s vlastním kuchyňským koutem. Tři speciální komfortní pokoje Deluxe se nacházejí v budově starého vodního mlýna 400 metrů od hotelů - skvělé pro páry.

Recepce

Recepce je v restauraci, ubytovat se je možné od 14 do 20 hodin. Pozdější příjezd prosím oznamte na nebo děkujeme.

Gastronomie

Součástí hotelu je restaurace, která je zařízena v & . 34; selsko-industriálním& . 34; stylu a 40 lidí se tam krásně vejde. Máme ještě nádvoří, salonek a velký sál až pro 50 osob. Evropská kuchyně vás může v tak malé vsi opravdu překvapit.

Okolí hotelu a Býkovice

Hotel U Tří volů najdete uprostřed obce Býkovice, na rozhraní Českomoravské vrchoviny a Jižní Moravy. Nedaleko odtud se nachází Moravský kras a propast Macocha. Uvidíte kopce, ze kterých je vidět široko daleko, ale i krásná údolí s rybníky.

Rezervovat ubytování v U TŘÍ VOLŮ - Býkovice

Nejbližší ubytování v Býkovicích a okolí

Ubytování Býkovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah