PENZION BERNARD - Stráž nad Ohří

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Bernard se nachází v centru města Boží Dar v Krušných horách. Penzion prošel v roce 2013 rekonstrukcí a všechny jeho prostory byly stylizovány do moderního horského stylu.

Penzion nabízí vlastní restauraci a ubytování s celkovou kapacitou 36 lůžek v příjemné rodinné atmosféře. Všechny pokoje disponují vlastním sociálním zařízením, TV a WIFI. K dispozici je úschovna lyží a kol.

Nabízíme ubytování ve 4 dvoulůžkových, 2 třílůžkových, 1 čtyřlůžkovém, 2 pětilůžkových (2 pokoje – 1 se třemi a 1 s dvěmi lůžky) pokojích a v apartmánu až pro 7 osob. Všechny pokoje jsou nově zařízené a jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením – sprchový kout + WC, TV a wifi. Rodiny s malými dětmi si mohou zapůjčit dětskou postýlku.

Pejsci jsou u nás také vítáni.

PENZION BERNARD ubytování v pensionu

Penzion Bernard nabízí ubytování ve 4 dvoulůžkových, 2 třílůžkových, 1 čtyřlůžkovém, 2 pětilůžkových (2 pokoje – 1 se třemi a 1 s dvěmi lůžky) pokojích a v apartmánu až pro 7 osob. Všechny pokoje jsou nově zařízené a jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením – sprchový kout + WC, TV a wifi. Rodiny s malými dětmi si mohou zapůjčit dětskou postýlku.

Recepce

Pokoje jsou pro hosty k dispozici v den příjezdu od 14.00 a v den odjezdu do 10.00 hod. Nejpozdější možný příjezd na hotel 20:00 hod.

Gastronomie

Penzion Bernard nabízí posezení v moderně zrekonstruované restauraci, oddělené na dvě části. V jedné se nachází malý dětský koutek.

V naší restauraci připravujeme klasická česká jídla i mnoho specialit. Každý den nabízíme obědové menu.

V teplých dnech je možné posedět na venkovní terase.

Pro milovníky dobrého jídla pořádáme několikrát do roka akce, jako jsou Vepřové hody, Zvěřinové hody, Rybí hody, Burgerové dny apod. Informace o akcích zveřejnujeme zde na stránkách nebo na našem facebooku.

Okolí pensionu a Stráž nad Ohří

Boží Dar je horské městečko, které je svou nadmořskou výškou 1028 m. n. m. nejvýše položeným městem ve střední Evropě. Leží na hranici s Německem, pod Klínovcem, nejvyšší horou Krušných hor. Turisté zde naleznou perfektní podmínky pro zimní i letní rekreaci. Okolí Božího Daru nabízí 120km upravených a značených běžeckých tras. Prochází tudy i známá krušnohorská magistrála. Sjet můžete desítky kilometrů sjezdových tratí s 18 vleky a 4 sedačkovými lanovkami.

500m od penzionu se nachází ski areál Hranice a SKI areál Novako (škola lyžování, snowboardingu, snowtubing) vhodný pro začátečníky a rodiny s dětmi. Lyžařský areál Neklid je pro pokročilejší lyžaře. Pro náročné je SKI areál Klínovec, vzdálený 2km z Božího Daru (dopravu zajišťuje Ski bus). Nejdelší sjezdovku Krušných hor najdete v Jáchymově -Ski areál Nový Klínovec a nejmodernější areál Krušných hor nabízí Ski areál Plešivec.

Pokud hledáte trochu více adrealinu, můžete vyzkoušet školu snowkitingu, snowparky nebo snowtubing. Boží Dar nabízí dětem výlety na sněžných skůtrech a pro rodiče jsou k zapůjčení sněžnice, na kterých můžete prozkoumat okolí města, a to s průvodcem nebo na vlastní pěst. Samozřejmně zde najdete půjčovny lyžarského vybavení, lyžařské školy atd...

Během teplejších dní v roce můžete projít spousty pěších stezek. Nabízí se i oblíbená cykloturistika, kterou lze provozovat v různé náročnosti a v různých délkách okruhů. Spoustu míst se zde dá využít pro oblíbený Nordic Walking. Přes božídarské rašeliniště vede jedna z naučných stezek. Děti ještě zvláště potěší Ježíškova cesta, která je plná zábavy pro děti každého věku. Můžete si vybrat mezi větším (12,9 km) a menším (5,6 km) okruhem

Aquapark je možné navštívit v sousedním lázenském městě Jáchymov nebo v Marienbergu, který je od Božího Daru vzdálený 47 km, kde jsou návštěvníkům k dispozici kryté i venkovní bazény, bazén se slanou vodou, dětský bazén, tobogány, vlny, sauny a další vodní zábavy. Spoustu

aktivit nabízí i 4km vzdálené německé městečko Oberwiesenthal s kabinkovou lanovkou, venkovním stadionem pro bruslaře, letní bobovou dráhou apod.

Na výlety lákají i 28km vzdálené Karlovy Vary, které nabízejí velké množství kulturních a turistických aktivit a v jejichž okolí se nachází mnoho historických památek (hrad Loket, hrad Bečov nad Teplou, zámek Kynžvart…)

Rezervovat ubytování v PENZION BERNARD - Stráž nad Ohří

Nejbližší ubytování ve Stráži nad Ohří a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah