PENSION WOK - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension WOK - nově zrekonstruovaný pension nabízí ubytování ve čtyřech pokojích v historickém domě přímo na břehu řeky Vltavy, v centru města Český Krumlov. Ze třech pokojů je krásný výhled na řeku a historické centrum města s kostelem sv. Víta.

Pension WOK - měšťanský dům z 15. století nebo počátku 16. století, sloužil jako koželušský dům a prvním majitelem byl rybář Machtl. Jednopatrové stavení s hladkým průčelím a nově zrekonstruovanou sedlovou střechou z alpských šindelů, pod níž je dřevěná pavlač. V 18. století byl dům klasicistně upraven.

V těsném sousedství pensionu se nachází restaurace s venkovní zahrádkou na břehu Vltavy a cukrárna, které vám zpříjemní pobyt.

Pension WOK - nabízí celoroční ubytování ve třech pokojích s krásným výhledem na řeku Vltavu a historické centrum města, pokoj Economy s výhledem do boční uličky Rybářská.

Prostorné pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC, sprchou nebo i vanou, fénem, TV a satelitem, Wi-Fi.

U domu je jedno parkovací místo s kamerovým systemem, po předchozí dohodě lze rezervovat. Hostum zajišťujeme i cenově zvýhodněné parkování na městském parkovišti P3.

Měšťanský dům s krásným výhledem na historické centrum Českého Krumlova, s pozoruhodnou šindelovou střechou a dřevěnou pavlačí z počátku 16. století.

Český Krumlov - do dnešních dnů téměř neporušené středověké malé město, kulturní památka UNESCO, město s množstvím galerií a muzeí. Všechny památky jsou snadno dostupné pěšky, zámek Český Krumlov leží ve vzdálenosti 500 m od pensionu.

PENSION WOK ubytování v pensionu

Pokoj č. 1 Economy - přízemí Dvoulůžkový pokoj s bočním oknem do ulice Rybářská, . Vybaven samostatným sociálním zařízením a sprchou, fén, TV + satelit, Wi-Fi, trezor, minibar, varná konvice a presovač. Velikost pokoje 10 m2, koupelna 4 m2.

Pokoj č. 2 Lux - 1. patro Prostorný dvoulůžkový pokoj s výhledem na střed města a řeku Vltavu. Má vlstní východ na venkovní dřevěnou pavlač, která je průchozí s vedlejším pokojem č. 3. Tuto možnost ocení rodiny s dětmi. Vybaven samostatným socialním zařízením, vanou a sprchou, fén, TV + satelit, Wi-Fi, trezor, minibar, varná konvice a presovač. Velikost pokoje 16 m2, koupelna 3,3 m2.

Pokoj č. 3 Lux - 1. patro Třílužkový pokoj s výhledem na střed města a řeku Vltavu, nebo do boční ulice Rybářská. Pokoj má jedno dvoulůžko a samostatnou postel. Má vlastní východ na venkovní dřevěnou pavlač, která je průchozí s vedejším pokojem č. 2. Tuto možnost ocení rodiny s dětmi. Vybaven vlastním socialním zařízením a sprchou, fén, TV + satelit, Wi-Fi, trezor, minibar, varná konvice a presovač. Velikost pokoje 20m2, koupelna 3,8 m2.

Pokoj č. 4 Standard - podkroví Třílužkový podkrovní pokoj s trámovým stropem a výhledem na střed města a řeku Vltavu, nebo do boční ulice Rybářská. Pokoj má jedno dvoulůžko a samostatnou postel. Vybaven vlastním sociálním zařízením a sprchou, fén, TV + satelit, Wi-Fi, trezor, minibar, varná konvice a presovač. Velikost pokoje 24 m2, koupelna 2,9 m2.

Recepce

Pension nemá stálou recepci. Ubytovaní hostů 14 - 17 hod, po dohodě lze pozdější příjezd - v případě pozdějšího příjezdu 17 -21 hod je účtován poplatek 150 Kč za pozdní ubytování a nebo ubytování & . 34; přes telefon& . 34;

Okolí pensionu a Český Krumlov

Český Krumlov - do dnešních dnů téměř neporušené středověké malé město, kulturní památka UNESCO, město s množstvím galerií a muzeí. Všechny památky jsou snadno dostupné pěšky, zámek Český Krumlo leží ve vzdálenosti 500 m od pensionu.

V bezprostřední blízkosti pensionu je i řada obchodů, restaurací. V sousedství pensionu se nachází restaurace s venkovní zahrádkou na břehu řeky Vltavy a cukrárna, které vám zpříjemní pobyt.

Rezervovat ubytování v PENSION WOK - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah