ELIXÍR KLUB - Hora Svaté Kateřiny

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Heinrich - rodinný pension Hora Svaté Kateřiny. Kolo, motorka, lyže, běžky, nebo turistika jen tak. Krásné Krušné hory Vás překvapí, ať zvolíte cíl jakýkoli. My přidáme příjemnou atmosféru rodinného pensionu a potěšíme Vás domácí kuchyní.

Hostům je k dispozici restaurace s kapacitou přibližně 30 - 40 míst, lovecký salónek, bar a sauna. Venkovní terasa s barem, malým i velkým grilem je hodně frekventovaná hlavně v létě, ale když je krásná zima není od věci sednout si venku k ohni na kožešinku a dát si grog či svařáček. Máme moderní gastronomické zázemí a vybavení a dost lpíme na stoprocentní hygieně. Máme své představy o bydlení a snažíme se je promítnout do vlastního pensionu. Čistota a rodinná atmosféra je hodnota z níž nemíníme slevit. Naši hosté přijíždí doslova k nám domů. Zakládáme si na klidu, ale vzhledem k aktivitě našich přátel se nezříkáme i hlasité, byť kultivované společnosti. Máme rádi hodné děti a socializované pejsky. Klidně je vezměte s sebou. Naši kluci i holky jsou fajn a nemají s návštěvou problém. Zázemíí a prostory pensionu včetně cateringu a kvalitní domácí kuchně jsou vhodné pro uspořádání různých akcí a oslav včetně velkých svateb, které umíme nabídnout na klíč a kterých máme za sebou již řádku.

ELIXÍR KLUB ubytování v pensionu

Máme na výběr různé pokoje s počtem lůžek podle jejich dispozice. Všechny mají sociální zařízení a jejich atmosféra je prostě domácká, tak jak to máme rádi, když cestujeme. Pro workoholiky máme internet zdarma. Parkování jako hosté samozřejmě neplatíte, kola jsou pod zámkem a motorky v uzamčeném areálu. K dispozici máme tresor na zbraně i cennosti, pokud je chcete mít na 100 % v bezpečí. Pejska můžete ubytovat v kotci i na pokoji, záleží na velikosti a jeho adaptabilitě.

Recepce

Dle dohody.

Gastronomie

Rádi jíme. Na našich cestách vyhledáváme místní hospůdky s rustikální kuchyní. Milujeme balkánskou a toskánskou kuchyni, baví nás Itálie a prostá francouzská kuchyně. Kořením jsou pro nás suroviny. Zásobujeme od místních sedláků. Ryby, vepřové i hovězí jsou fakt trochu jiné, když se na něm podepíší hory. Nenajdete u nás stálý jídelní lístek, ani stovky titulů v menu. Vaříme podle toho, co nám padne do oka v obchodě, či na trhu. Těžko popisovat, však se přijďte přesvědčit. Naše vyhlášená martinská husa, jehněčí ragú, krušnohorský pekáč, zakarpatské golubce či luxusní polévka soljanka a jiné speciality jdou dost rychle na stoly. Naši přátelé mají chlupaté jazýčky a kuchyně dostala významný zátěžový test. Umíme nabídnou kompletní catering na Vaše akce, od svatby po rodinné narozeniny, či firemní večírky. Nevyhýbáme se ani speciálním požadavkům, či menu v přísném zdravém stylu. Vše je na dohodě. Točíme žatecké pivo a pro znalce vína nabízíme krásné kousky od našeho přítele Zdeňka Mlýnka z Dolních Dunajovic.

Okolí pensionu a Hora Svaté Kateřiny

Město Hora Svaté Kateřiny i jeho okolí nabízí krásnou přírodu spojenou s hornickou historií. Málo kdo zná dobře zajímavou minulost Krušných hor, a ještě méně lidí na vlastní oči vidělo staré štoly, opuštěné vesnice v kouzelných lesních údolí. Stará důlní díla a zbytky hutí, které by zde nikdo nečekal. Do sousedního Saska je jen skok. Hned si můžete užít luxusní cyklostezky a různé atrakce i zajímavosti našich severních sousedů. V létě i v zimě. Je co nabídnout k odpočinku i pobavení. Naši hosté mnohdy netušili, kam vlastně jedou. Jejich překvapení je veliké. Moc nás baví, jak při cyklistickém výletu nechápavě kroutí hlavou nad nádhernými pohledy na krušnohorskou přírodu. Máme náš kraj moc rádi a těšíme se, že i Vám po návštěvě Pensionu Heinrich zůstane v paměti jako krásný zážitek a budete se vracet za dalším dobrodružstvím, či jen za odpočinkem.

Rezervovat ubytování v ELIXÍR KLUB - Hora Svaté Kateřiny

Nejbližší ubytování v Hoře Svaté Kateřiny a okolí

Ubytování Hora Svaté Kateřiny

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah