PENZION KAMZÍK - Česká Kamenice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion leží na úpatí hory Studenec (736 m) v obci Studený. Nezapomenutelné jsou pískovcové skály, soutěsky, vodopády a údolí Česko-saského Švýcarska. Severovýchodně pokračuje krajina Lužickými horami s typickými vrcholy. Tato oblast je vyhledávána především v zimních měsících pro dobré sněhové a lyžařské podmínky. V blízkosti jsou též sklářská města Nový Bor, Kamenický Šenov.

Penzion Kamzík nabízí ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích se sociálním zařízením a TV. Možnost přistýlek. V objektu je restaurace. Dále je možné grilovat kuřata či selata.

Recepce

od 8 do 18 hodin

Nástup na pobyt možný pouze od 14:00 do 21:00.

Gastronomie

Kuchyně penzionu je zaměřena na tradiční českou kuchyni. Velmi přísně dbáme na prvotřídní kvalitu a čerstvost všech surovin.
K restauraci náleží letní terasa s výhledem do okolní krajiny a salonek pro 25 osob.
Během pobytu jsou snídaně i večeře podávané formou bufetu.
Ve vlastní restauraci penzionu, je možnost celodenního stravování.

Okolí pensionu a Česká Kamenice

Pro sportovní využití jsou k dispozici tenisové kurty, venkovní bazén, stolní tenis. Možnost zapůjčení kol. V obci jsou zachovalé ukázky lidové architektury z minulého století. Nezapomenutelné jsou pískovcové skály, soutěsky, vodopády a údolí Česko-saského Švýcarska. Severovýchodně pokračuje krajina Lužickými horami s typickými vrcholy. Tato oblast je vyhledávána především v zimních měsících pro dobré sněhové a lyžařské podmínky. Dobré podmínky pro bežkaře. Nejbližší vlek 10km s půjčovnou lyží a lyžařskou školou. Zvláštní pozornost si zaslouží sklářská města Nový Bor a Kamenický Šenov, která se nacházejí v bezprostřední blízkosti. Poblíž penzionu vede mezinárodní turistická cesta Eisenach-Budapešť. Možnost jízdy na koni. Pro pasivní zábavu je zde TV, SAT, video, hrací automaty a biliard.

Rezervovat ubytování v PENZION KAMZÍK - Česká Kamenice

Nejbližší ubytování v České Kamenici a okolí

Ubytování Česká Kamenice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah